Ez a hirtelen váltás mennyire zilálja szét a kapcsolatunkat? Véleményetek szerint ilyen hirtelen váltás nem fog rosszul elsülni?
HA tényleg egyébként is van, ami összetart (tudom, hogy a szex fontos, csak soakn azt hiszik CSAK annyi elég), akkor ez a pár hónap nem igazán árt.
A megszokott életeteknek vége lesz, de legalább nem fenyeget az unalmas megszokottság, ha tényleg egy hullámhosszon vagytok, akkor inkább feldobja az egészet.
Gondolj mar bele! Nem ezert tanultatok, hogy jobb munkat, jobb jovot erjetek el? 5 honap semmi, ha meg 5 ev lenne, akkor lenne problema.
Oruljetek egymas sikerenek, ami egyuttes siker is.
Parom volt hasonlo helyzetben akkor kb 3 eve egyutt eles utan nem fogadta el a munkat a nagy tavolsag miatt inkabb kereset mas munkat, mert ugy volt vele lehet a karieje epitese miatt tonkremegyen a kapcsolatunk, nem lesz minden olyan mint reg stb.... igy nem kockaztatott!
Emberek vagyunk 5 honap konnyu kimondani hogy hamar eltelik, de abban az 5 honapban barmi megtortenhet emberek vagyunk habazunk akkar meg is botlunk!
Ugy gondolom kell a penz a jo munka.h. de nem minden àron, itt jön èletben az ertek es fontossagi sorrend, kinek mi a fontosabb?? Most ha a ferjed elhatarozta ok menni akkar termeszetesen ezt nem jo megakadalyozni hogy ne te legyel az aki megakadalyoza a ferjt.Erdemes lenne leulni es ezt megbeszelni a ferjel hogy hogyan gondolod mi az a dolog amitol tartasz , ô hogyam hondolja stb? Legyen kozos dontes.
Utolso neked akkor fontosabb a penz mint a csalad??
no vagyok es nem kepmutato, de milyen jo is az amikor megvan a penz es fere kurnak na ez a nagy boldogsag? Na ilyen ferj sem kellene nekem mint ahogyam te gondolkozol kedves utolso!
Mi is 3 éve vagyunk együtt. Hasonló szituációban, mint amilyenben Te vagy, meg sem fordulna a fejemben, hogy elveszíthetjük egymást. Miért veszítenétek el egymást? Nem értem, mitől félsz...
5 hónap még nem a világ vége, ráadásul havi szinten találkozni fogtok. Gondolom minden nap skype-olni is, megbeszélitek mi történt veletek aznap, stb. Fogd fel izgalmasnak! Még jót is tehet Veletek! Azon túl, hogy biztos hiányozni fogtok egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!