Miért nem fogad el a sógornőm?
Szerintem is féltékeny. Most meg még az ugrott be, hogy esetleg majd te hozod a családba az első unokát, na akkor milyen lesz a csaj :D
Valahogy tudatosítsd magadban,hogy ez a csaj ilyen kattant, hisz hiába hoznád le neki a csillagokat is, akkor se lennél szimpatikus neki szerintem.
Nekem csak egy kérdésem van. Mit érdekel? Amúgy, ha csak a férjed testvérének a felesége, akkor az nem is sógornő....én legalábbis ilyenről még nem hallottam.
Az én egyik sógornőmmel (férjem testvére) sem szólunk egymáshoz amióta bekerültem a családba, majdnem 5 éve:D Nem hiányzik. Tudomásul veszem, hogy nem lehetek mindenkinek szimpi és kész. Amúgy az egyetlen mondat amit intézett hozzám, azt kb ismeretlenül, olyan 2 hónappal az után történt, hogy összejöttünk a férjemmel. Azt mondta sógornőm, hogy ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani:)
Ezen kívül nem beszéltünk egymással se előtte, se utána. Ha teheti kerül, olyan szinten bugris, hogy nem is köszön. Nem izgat.
Mi jól vagyunk azóta is, ők meg a férjével orrba szájba megcsalják egymást. Hát ez van, visszanyalt a fagyi valamilyen szinten. A saját testvére és az anyja is azt gondolja, hogy irigy a kapcsolatunkra. Amúgy senkivel nem jön ki a nagymamát kivéve, se az anyjával, se a húgával.
Szóval nem kell a csajjal foglalkozni. Ha ez minden öröme had utáljon. És ne te érezd magad kellemetlenül. (Nem neked kell.)
Lehet, hogy az a baja, hogy anyósod téged jobban szeret, mint őt. Ne törődj vele, ha bunkó, finoman tedd helyre.
De nem értem, hogy minden hátvégén mért kell velük találkoznotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!