Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet megállapítani, hogy egy nő, csak érdekből ragaszkodik hozzád, de egyébként már nem fogad el férfiként?
Összeköltöztünk a barátnőmmel és sok a konfliktus. Én párszor már felajánlottam neki, hogy ha nem tudja elfogadni a kéréseimet, értékrendemet, keressen magának mást, de egyszerűen nem veszi a lapot. Sőt, volt, hogy üvöltve sírva rángatott, hogy ne menjek el, mit képzelek.
Szóval elég durva, de csak nem veszi észre magát.
Otthagyni azért nem akarom, mert nem véletlenül költöztem vele össze, de előjött egy csomó probléma.
A viselkedéséből és ahogy tesz arra amit mondasz neki, illetve amit kérsz tőle.
Nincs érzelem a részéről, ezt veheted 100%-ra.
Az, hogy így kapaszkodik beléd, az már elég sokat elárul. Önérzetes nő hagyna menni (ha nem is akarna veled végleg szakítani, akkor is gondolkodási időt adna ezzel és magát sem alázná meg).
Persze önérzetes csak olyan nő tud lenni, aki képes magáról gondoskodni (jómódú vagy férfiak körében népszerű nőnek ez könnyű, élettől rossz lapokat kapó alacsony iskolázottságú nő is lehet jellemes, ha képes keményen dolgozni megélhetéséért).
Engem is a túlzott ragaszkodás rettent el, de ez biztosan rossz? Nem mindig van ez, csak amikor veszekedés után akarom rácsapni az ajtót, tudja, hogy ilyenkor néha napokra is eltűnök, sírva telefonálgat, stb.
Szoros a kapcsolatunk, lehet, hogy tényleg nagyon szeret, vagy fontos vagyok neki, de nem biztos, hogy csak érdekből, nem? Épp ezért kérdeztem hogy
HONNAN lehet megállapítani ezt.
6 Ha szeretne az összes kérésed teljesült volna, amit kértél tőle.Az értékrendről már ne is beszéljünk.
Csak mezei paraszti ésszel gondold végig, ha szeretsz valakit, akkor ha az illető kér valamit, akkor a legjobb tudásod szerint teszed meg.
az, hogy tapad rád, az semmit nem jelent. Maximum félti a lakhatását, és a pénzt ami tőled jön számára. Az egzisztenciáról már ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!