Mit kéne tennem azzal, hogy sógornőm mindig keresztbe tesz nekem? Többi lent
Már ne is haragudj, de a sógornödnek több alapja van a saját férjének meglepetésbulit szervezni, mint neked, aki csak a testvére vagy!
Inkább fogd vissza magad és fogd fel, hogy a testvérednek már a sógornöd a családja, nem te.
Első válaszoló, szerintem nagyon nincs igazad...
Az elmondottakból nekem az jön le, hogy a sógornőd nem igazán bír téged, a tesód meg eléggé papucs. Én biztos nem hagynám, hogy a feleségem ne engedjen el a tesómmal valahová, a berúgás meg a legátlátszóbb kifogás..
Teny es való hogy a tesodnak családja van,es ok ketten a sógornődel alkot egy családot,De! Azert lehetett volna kedvesebb veled hogy ha egyszer megbeszeltek valamit es o igent mond ra akkor tartsa is magát ahoz "pl a szülinapi megrendezes a tesodnak" ezzel kapcsolatba eléggé hátba szúrt!
Nem tudsz mit tenni ellene hisz ben szólhatsz bele a kapcsolatuk a,de azt megjegyeznem hogy ellege le alacsonyodik ha veled kezd el versenyezni mivel te a testvére vagy o meg a feleség!!
" való színű hogy kicsit irigy es jajj én rendezek a ferjemnek csak is én én én...... Birtokolja a ferjet a sajat vérszerinti családjától!
Hagyd a francba eljek az életüket.... Csak aki Ennyi akarja hogy csak én csak én...alltalaban nen tart sokaig meg akkor sem ha a férje!!
nem lehetséges hogy nincsenek osszehazasodva? Csak egyutt élnek?
Mert azok szoktak igy viselkedni!
Akkor nem a sógornőd még.
Mindenesetre a jövőre nézve nem túl jó kezdet ez a hozzáállás a részéről.
#1: "aki csak a testvére vagy! "
Úgy látszik, neked sajnos nem sikerült szerető családban felnőnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!