Ha elutazik a párom, ki vigyázzon a gyermekére?
Hát ha nálunk így lett volna akkor én a földhöz vertem volna a fenekemet az örömtől.
És nem azért mert gonosz vagyok, vagy gyerek gyűlölő, de az első pillanattól fogva az ex úgy képzelte el, hogy ha a párom nem ér rá, akár 1 órát akár 1 hetet, akkor én fogok a gyerekre vigyázni, ebből lettek is rettentő nagy balhék és veszekedések, mert nem fogta fel, hogy egy apás hétvége nem arról szól, hogy csak úgy vigyázni kell VALAHOGY VALAKINEK egy gyerekre, hanem arról, hogy a gyerek az apánál legyen.
Ha nálatok úgy van, hogy a gyerek nálatok lakik, akkor szerintem semmi akadálya, hogy Te vigyázol rá, feltéve, ha akarsz.
Hát te,mégis ki vigyázna???
Esetleg a gyerek másik szülője.
Igen, velünk lakik a gyermek.
Vigyázok is rá szívesen, ez természetes.
A kérdést azért tettem fel, mert elég viharos volt a válásuk a pároméknak, és nehogy ebből probléma legyen.
Köszönöm a válaszokat!
Kizárólagos felügyelet? Azt kétlem. Az ugyanis azt jelenti, hogy a másik szülő szülői felügyeleti jogát a bíróság megszuntette, az a gyerekkel kapcsolatot sem tarthat. Abban az esetben tehát eleve kizárólag, hogy ő vigyazhatna a gyerekre.
A gondozó szülő azt biz meg a gyerek felügyeletével, akit akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!