Most csak az én párom ilyen értetlen pénzügyekben?
Nem értem.
Felnőtt ember vagy, dolgozol, van kereseted.
Nem élsz együtt a barátoddal (mivel ő külföldön él ezekszerint?), de néha hozzád jár szexelni.
Ennek ellenére:
- ő fizeti az albérletedet
- ő fizeti a rezsidet
- ő ad neked emellett zsebpént vagy költőpénzt
És te:
- cigire költöd egy részét
- vered a hisztit, hogy nem ad eleget.
A kérdésem, miért? A szexuális szolgáltatásaid ellenében nyilván ő szabja meg, mekkora juttatás jár. De szerintem a lakás, rezsi, egyebek is többek a kelleténél, nem semmi, hogy még pénzel is és te vagy felháborodva.
Ha nem tetszik a helyzet esetleg tudom javasolni a munkaváltást, másodállást, ahogy a normális emberek csinálják - nem a k***rválkodást. Gondolkozz el rajta.
szerintem, pont megértette mindenki a lényeget....
cigi luxuscikk, 70ezres albérlet is luxuscikk, ha nem tudod magadnak állni a kajádat se
ha meg kimész mi a fenének kellene egy üres albérletet fizetni, amikor tizedannyiért lehet tárolót bérelni??? o.O
Lehet, hogy tényleg nem jól osztod be.
Ezt nem tudjuk, mert nem írtál számokat.
De miért tartod fenn a küzüs albérletet, ha ő úgysem lakik benne? Kiadhatod a szobáját vagy mehetsz kisebb lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!