A férjemmel veszekedtünk, és pofonnal fenyegetett. Ez már nem az első eset. Ti mit tennétek a helyemben?
#31 Az a nő egyéni problémája, ha a saját életét tönkreteszi. Most nem ez a téma. A férjnek rendelkeznie kell önkontrollal, igen, nem szabad annyira elvesztenie a fejét, hogy fizikai erőszakkal fenyegetőzik. Kellemetlen? Hű, de sajnálom szegény férfit! Ja, nem. Ha ő úgy gondolja, hogy a nő teszi pokollá az életét, ő is elválhat. Amúgy meg ha már a kérdező itt van azzal, hogy a férje többször pofonnal fenyegette, akkor a csávó valószínűleg még csak megbánást se nagyon mutatott.
Egyet mindenesetre leszögeznék: itt valószínűleg a válás a megoldás. Tök mindegy, hogy ki miatt igazából, de hogy ez a párkapcsolat már nem működik, az biztos.
Nem ez a téma,de idevág, a történet,amit írtam.
Csak érzékeltetni akartam, nem minden fekete vagy fehér.
Egyébként igen,valószínűleg a válás a megoldás, de fene tudja.
Nagyon keveset tudunk, és csak a sötétben tapogatózunk.
Én nő vagyok, de azért kíváncsi lennék rá, hogy miért mondta ezt a Kérdező férje.
Mert tényleg, mint az egyik válaszoló is írta, lehet hogy a 100. cipőért hisztizett, vagy szidta az anyját. De lehet, hogy a férfi zsarnokoskodik felette. Ez utóbbi esetben mindenképp elhagynám.
Ennyi?
A férjed vagy ideggyenge, vagy komolytalan az egész,vagy valami más,sokkal komolyabb gond van a házasságodban.
Nem találsz ezt-azt, ez még nem válóok, és nem is indok, hogy veréssel fenyegessen, feltéve, ha nem elmebeteg a pali,de akkor azonnal hagyd ott.
Mi lenne, ha elárulnád kérdező mi a valódi ok?
Miért nem működik a házasságod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!