A férjemmel veszekedtünk, és pofonnal fenyegetett. Ez már nem az első eset. Ti mit tennétek a helyemben?
#25 Teljesen igazad van,az áldozat hibáztatása nem helyes.
Ott a probléma, számomra nem derült ki ennyiből, ki az áldozat.
És igenis,nagyon fontos, akár egy konkrét veszekedés leírása is,de nem írom le miért,ha a kérdező bepötyög egyet, akkor elárulom mire gondolok.
"Az is elgondolkodtató, hogy azok vannak felpontozva, akik sárral dobálják a férjet, előzmények ismerete nélkül, akik meg minimum semlegesekmert nem tudnak semmi konkrétat, azok le vannak húzva. Ezért nem ér egy marék bélsarat az oldal, mert a hisztis ribik érzelmi alapon pontoznak. Ezt is lehet lepontozni, nem érdekel."
De ők nem gondolkoznak... :-((
Vedd ki a kezed a biliből kérlek,a világ nem fekete vagy fehér.
Akkor leírok egy konkrét történetet,hogy megértsd, mire is gondoltam.
Ki akartam ugrasztani a nyulat a bokorból, de mindegy.
Van egy kicsit manipulatív, hisztis nő.
A férfi könyörgött neki jó ideje fontos dolgok miatt,nem beszélt vele trágárul, megalázóan, de idegességében,mert a nőre egyértelmű dolgokban sem lehetett hatni,elhangzottak a "bűvös" szavak, "legszívesebben pofon vágnálak, legközelebb pofon váglak,ha... "
A férfi soha nem ütötte meg a nőt,soha nem beszélt vele rondán,de van az a helyzet,amikor elhangozhat ilyen mondat,és a férfit nem lehet hibáztatni igazán.
Azért kérdeztem a Kérdezőt,milyen egy veszekedés közöttük,mert,ha nem ku_vázza, ri_ancozza, meg hasonlók,attól még tisztelheti a nőt,és kicsúszhat a fenti mondat.
A fent említett nő azóta már lehúzta az életét a WC-n,és igaz történet.
Ne essünk át a ló túloldalára,az erőszak semmilyen formában nem elfogadható.
Ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!