Mit gondoltok a Frigyes névről?
Párommal ezen gondolkodunk, nemsoká születik a kisfiunk. :)
Nekem nagyon tetszik ez a név, de kíváncsi lennék mások véleményére is.
Emberek !
Az ujjacskák hasznossági mutatók, nem pedig azt hivatottak jelezni, hogy mennyire tetszik az adott válasz..
"Az ujjacskák hasznossági mutatók, nem pedig azt hivatottak jelezni, hogy mennyire tetszik az adott válasz.."
Az ugyanaz, ha tetszik a válasz az valamilyen módon fontos, valamilyen módon egyetértést jelent, akár konkrétan akár utalásszerűen írt rá valamit.
"Hmm, nem népszerű név. Azok a válaszok 100%-osak, amelyek utálják a nevet, amelyiknek tetszik, az meg 25%-os. Bár azt nem tudom, mitől hasznosabb az a válasz, amelyiknek nem tetszik a név.."
Értsük a dolgok menetét. Nem a nemtetszésre zöld-kezeztek rá, hanem annak tartalmára amivel egyetértettek.
Ez realitásérzék kérdése hogy értsük az élet hétköznapi dolgait. Egyik véglet valóban ha focisztár nevét adják, másik az ha ma már furán hangzóak. Mindkettő van. Vannak szülők akiket ez nem érdekel mert "add amit te akarsz". Olyat adjunk szerintem ami neki majd megfelelhet. Van olyan amikor emberek nem szeretik a nevüket.
Ha ebből valakinek nem derült ki: a Frigyes ma már furán hangzik, gúnyolódás lehet belőle ez is sokat mond róla. Már ha egy szülőt ez érdekel.
"Ha pedig valamelyik gyoker a suliban bantana azt bemesz es lerendezed!"
Probléma megoldásnak ezt hova rangsoroljuk? Ez se lenne jó példa a szülőtől, a helyzeteket ténylegesen megoldani az az amit jó esetben tanulnunk kéne. Adni egy gúnyolható nevet (ami feltételezhető) és még valamiféle verekedést is kreálni hozzá. Hát..?
HAsznossági mutatók !
Hasznos : A válaszíró, a kérdésre a legkorrektebb választ adta.
Részben hasznos: Hiányos választ, vagy kisebb ténbeli tévedéssel adott választ az író, de a lényege megvan.
Nem hasznos: nem a kérdésre válaszolt, vagy értelmetlen, rossz választ ad.
Ezt jelzik az ujjak, nem azt, hogy ki mennyire ért azzal egyet, hogy szép név-e a Frigyes vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!