Mit gondoltok a Karinthy Frigyes gimnáziumról? (Budapest)
Milyen az oktatás,a közösség,a tanáros stb. és milyen erősségű?Mi a véleményetek róla (engem ott kifejezetten az emelt angolos tagozat érdekelne)
A válaszokat nagyon köszönöm!!:)
Hát kedves érdeklődő, holnapig tudnék arról mesélni h mennyire kva joo*-*
a tanároknak a lehető legjobb a hozzáállása, jók a poénjaik, teljesen társként (nem alattvalóként) tekintenek a gyerekekre. A társaság.... hmmmm ennyi helyes fiút egy helyen még nem láttam, se ennyi szép lányt. emellett mindenki nagyon jófej, a társasági élet is pörög, még igy nulladikosként is minden héten van lehetőségem bulizni menni, minden évfolyam nagyon összetartó. a suli pluszban meg jo lehetosegeket is biztosit mulfoldi kapcsolatokra, ev vegen megyunk angliaba, tavasszal nalunk tartjak a karmunt, ami az ensznek egy modellja diatalok szamara, ugyanazokkal a temakkal es komolysaggal, mint az igazi ensz. ha valami zavaros, akkor bocsi faradt vagyok. ha van kerdesed irj nyugodtan privatba:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!