Férjem lehet börtönbe kerul, mit kellene tennem?
A 47-es véleménnyel maximálisan egyetértek. Nálam ott indult volna a sztori, hogy hozzá sem megyek, ha ez kiderül, de minimum elválnék, ha utólag tudnám meg.
Nem csak az x év különélésről van szó, meg arról, hogy a börtön megváltoztatja az ember személyiségét. Eleve nem tudnék olyan emberrel élni, akiről tudom, hogy képes megtenni olyan dolgokat, ami az én biztonságra törekvő terveimet, jövőmet, életemet fenekestől felboríthatja. Nem lennék hajlandó azon izgulni, hogy mikor kerülnek elő a régi haverok, mikor viszik bele ismét valami nagyobb balhéba, mit csinál a banda, ha erre nem hajlandó, mikor áll meg a rendőrautó a ház előtt, és végső soron nem lennék hajlandó szégyenkezni amiatt, hogy a férjem jogosan a börtönben csücsül. Nekem ez nem fér bele az értékrendebe.
Az egyik válaszoló azt írta, hogy ennyi erővel mindenki férjét lecsukhatnál. Hát akkor nekem marha nagy szerencsém van, úgy tűnik, mert se nem alkoholista, se nem drogos, de még csak nem is dohányzik. Igaz, nálam ezek közül bármelyik tényező kizárta volna, hogy hozzámenjek. A droggal kapcsolatos véleményemet nem fejtem ki külön, már megtették sokan előttem. Annak viszont nagyon tudnék örülni, ha az összes terjesztőt jó sok évre leültetnék. Ne haragudj kérdező, ez neked biztos fáj, de így gondolom.
nem olvastam a kommenteket. ha tudtam volna az illegális dologrol akkor is amikor csinalta, és jóvá hagytam, akkor nem hagynám cserben amikor bajba kerül.
de ha amíg árulta a drogot én ellene voltam és próbáltam lebeszelni, akkor nem hiszem, hogy kitartanek addig.
egyébként 10-15 év rengeteg idő. ha már legalább ennyi ideje lennénk együtt, akkor próbálnek kitartani. főleg, hogyha nem elleneztem amikor az illegális dolgot csinálta..
de ez kapcsolattol függ.. nyilván nehéz ügy. tudok olyat aki minden nap látogatta a párját évekig, és együtt maradtak utána is, hogy kijott a börtönből.
de nyilván nem itelnék el senkit, mert nem tudja ezt csinálni egy evtizedig.
Mindegy mi mit tennénk,Te mit akarsz tenni,az a lényeg.
Mindenesetre ,az ítéletet megvárnám a helyedben és utána ennek,tudatában döntenék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!