Férjem lehet börtönbe kerul, mit kellene tennem?
41: és azért, mert lehet alkoholt venni, akkor tegyünk újabb drogokat legálisság? Legyen még egy problémával több?
Nem ez a megoldás, hanem inkább a most kaphatókat kell szigorítani.
Sok helyen csak alkohol üzletben lehet vásárolni, mint nálunk a dohányboltok.
Az biztos, hogy itt köztünk te vagy a legnagyobb hülye :)
Hozzá mentél el pasihoz, akiről tudtad, hogy ilyen dolgai vannak és lehet, hogy x évre börtönbe kerül. Most meg nem tudod, hogy mit tegyél és idegenektől kérsz tanácsot.
Értem, hogy szereted, de a házassággal meg lehetett volna várni az ügy végét. Nem?
Bocs, de szerintem ebben a kérdésben rohadtul nem lényeg, hogy van, aki füvezik, és nem látszik rajta. Tegyük hozzá, hogy MÉG nem látszik, de mindegy, ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el dr. Freund Tamástól, mit csinál a marihuána egész pontosan, és mik a rövid- és hosszútávú következmények.
A lényeg a történetben, hogy a férjed a könnyű pénzszerzés reményében, abszolút tudatosan, törvényt is hajlandó volt sérteni. EZ a probléma az én szememben, és ezért nem is mentem volna hozzá a helyedben. Ha mégis infóhiányban megtettem volna, egy percig nem gondolkoznék, amikor tudomásomra jut, hogy mit csináljak, ez a fajta szemlélet - a morális aggályokon túl - alkalmatlanná tenné a szememben arra, hogy a gyerekeim apja legyen. Tökmindegy, hány évet sóznak rá.
Fellebbezni ameddig csak lehet, és jó ügyvéd kellene.
Sokszor van, hogy van egy nagy port kavart ügy, és valakinek el kell vinni a balhét. Rengeteg ilyen sztori van.
Itthon legalább az nincs, mint az USA-ban, hogy ártatlanul ül valaki 50 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!