Férjem lehet börtönbe kerul, mit kellene tennem?
Azért illegális, mert veszélyes!
Olyan helyen dolgozom, ahol különböző függőségekkel is foglalkozunk.
Ugye mondják, hogy ettől nem leszel függő. De igen!
Van olyan, aki nem tud reggel úgy elmenni dolgozni, hogy ne szívna előtte. Van, akit kirúgtak miatta a munkahelyéről. Sokaknak tönkrement minden családi kapcsolatuk és a barátaik is csak azok, akik szintén drogoznak, mert más nem érdekli őket, ha a drogozás. Megváltozik a személyiségük, beszűkül a világuk.
Na akkor engem ne etessen senki azzal a dumával, hogy ez nem veszélyes és milyen kár, hogy illegális.
A kérdésre a válaszom:
Én nem tudnám elfogadni, hogy mások életét akarta tönkretenni a drogok miatt. Tudom mi az a szegénység, mert volt, hogy enni nem tudtam annyi pénzem nem volt. Mégsem árultam a testem, vagy a férjem sem ment bankot rabolni, lopni, vagy drogot terjeszteni. Mindig van valami megoldás. Így, hogy nem is ismertem volna a balhéja előtt, nem várnék rá fél évet sem. Én elhagynám. Szépen elválnék, és élném a saját életemet- Az aki így oldja meg a gondjait, hogy mások életével játszik, az számomra értéktelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!