Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hagynak békén?

Miért nem hagynak békén?

Figyelt kérdés

Állandóan piszkál a környezetem, hogy vékony vagyok, pedig tökéletesen érzem így magam. (162cm vagyok és 39kg)

21L... mindenki foglalkozzon a saját testével szerintem...

2015. nov. 2. 19:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
A stressztol valaki fogyni szokott es nem azert, mert nem eszik...
2015. nov. 3. 19:16
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha a stressztől fogy le valaki, az teljesen normális, mindenkivel előfordul. A testsúly alkati, genetikai kérdés is, nem a zsírdisznók önbizalmának simogatására kitalált testtömegindexet kell alapul venni... Ha van elég energiád és rendszeres a menstruációd, nem kell foglalkozni mások véleményével. A stresszt viszont valahogy ki kellene iktatni az életedből, persze tudom, mondani könnyű...
2015. nov. 3. 19:47
 33/34 anonim ***** válasza:
51%
Pff, persze, tökkkkkéletes testsúlyod van, csak ha éppenséggel elkapsz valami betegséget / baleset ér, belehalsz. Ha pl.autóbaleset ér és kómába esel, nemes egyszerűséggel belehalsz, ugyanis a kómában lévő emberek kb.20kg-ot fogynak, és 39-20=19, ami nem összeegyeztethető az élettel. Viszont ha lennél 59kg és úgy fogynál 20kg-ot akk simán életben maradnál. És tényleg nagyon deszka lehetsz, furcsa, hogy van barátod, már bocs. 139cm-hez kb.47-nek kellene lenned, nyilván mesnstruációd sincs rendesen. Szedj valami étvágyböbelőt, ez nem normális.:/
2015. nov. 3. 20:27
 34/34 anonim ***** válasza:
93%
Ha eszel annyit, amennyit kívánsz, jóllakott vagy étkezések után, és nincs betegséged, akkor ilyen vagy, és kész. Van ilyen ismerősöm, aki eszik rendesen, ugyanannyit mint mi "átlagemberek", nincs orvosi problémája, mégis iszonyat vékony. Mi elfogadtuk, hogy ilyen.
2015. nov. 3. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!