Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem tud egy német apa...

Ugye nem tud egy német apa elvenni egy gyereket az anyától olyan alapon, hogy anyának nincs munkája?

Figyelt kérdés

a gyerek Mo-n született és él

az apa meg mindent próbál kijátszani

azt akarja költözzenek ki az anyával Németo-ba(hogy akkor ne tudja hazaköltöztetni vissza a gyereket, mert ugye beleszólhat a lakcímváltásba)

2015. nov. 2. 14:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Te kedves utolsó ritka vagy mint a fehér holló!Ezt mint házas nő mondom neked,legyél büszke magadra,de ugyanakkor ne is magadból indulj ki,mert a többség sajnos nem ilyen.
2015. nov. 4. 20:56
 32/39 anonim ***** válasza:
Anyara eppugy szuksege van egy gyereknek mint apara. Se jobban, se kevesbe. Mindkettore szuksege van es pont ugyanannyira.
2015. nov. 5. 11:18
 33/39 anonim ***** válasza:

Egyebkent az nem derult meg ki itt, hogy tulajdonkeppen mi tortent? Mert a ferfi itt azt akarja hogy koltozzenek ki, mind a ketten, vagyis ugy latom o a csaladot akarna egybetartani, azt nem ertem mi az ami miatt nem akar egyutt lenni vele az anya?

Hogy milyen tipusu apa az a nemet, azt nem tudhatom, felteteleztem hogy azert kuzd, mert fontos neki a gyerek, mivel nekem az lenne, mas oka mi lehetne?

2015. nov. 5. 11:25
 34/39 A kérdező kommentje:

azért küzd, hogy ne kelljen gyt-t fizetnie 18 éven át(plusz visszamenőleg), hanem legyünk mellette és az anyját húzza le.

ennek tetejébe haza se jöhetnénk, amíg ő rá nem bólintana.

nagyon mézes mázos tud lenni, de ha valami nem tetszik neki, akkor rendkívül aljas.

zsarol. amennyiben itthon maradunk, gyt-t sem fizetne és nem is segítene, ahogy eddig sem semmiben.

2015. nov. 5. 14:50
 35/39 anonim ***** válasza:

ez onmagaban nem indok hogy ne legyen gyt, ha nala marad a gyerek hamar rajon hogy az amit ide Magyarorszagra fizetett volna kint kb harom csomag pelenkara ha eleg.

Ha nem szeret valakit, akkor vilagos hogy nem akarja hogy vele eljen, itt valami nem tiszta, a no reszerol mar vegleges szakitas es valas van, a ferfi reszerol meg hallani se akar a csalad szetmeneserol?

Ez igy azert furcsa.

2015. nov. 5. 16:16
 36/39 A kérdező kommentje:
ha annyira a család érdekelné, akkor az se lenne neki mindegy, hogy itt van e mit ennie a gyereknek..
2015. nov. 5. 21:01
 37/39 anonim ***** válasza:

"Egyebkent az nem derult meg ki itt, hogy tulajdonkeppen mi tortent?"

Kedves 65%-os válaszoló!

A 8-as hozzászólásomban belinkeltem az előzményeket. Elhiszem, hogy te amolyan mintaapa vagy, de nem magadból indulj ki. nem mindenki az.

Légy szíves olvasd el. Ha apukát annyira érdekelné, mi van a gyerekkel, esetleg anyagilag is segítené.ú

A gyereknevelés nem csak arról szól, hogy legyen velem a gyerekem, aztán jaj, de jó, majd valami lesz.

Szintén az előzményekre utalnék, hogy anyuka hajlandó lett volna kiköltözni, ha a gyerek apja hajlandó lenne munkát keresni (magának), vagy legalább elköltözni az anyjától. De egyikre sem hajlandó.

Összefoglalva, adott egy munkanélküli, anyjával élő apuka, aki nem akarja tudomásul venni, hogy anyuka ilyen körülmények közé nem hajlandó kiköltözni, (a gyereket persze most sem támogatja, mi a garancia, hogy kint megtenné?). És mivel a drága rájött, hogy anya nem megy, most kb. zsarolja. Szerintem ennyi a szituáció.

Ez előző kérdésnél legalább 3-szor leírtam, hogy ilyen körülmények közé, ilyen emberhez nem mennék. Ezt továbbra is fenntartom. A gyereknem meg a megszokott környezetére van szüksége, egy felelősségteljes anyára, nem pedig egy ilyen lúzerre.

2015. nov. 6. 10:23
 38/39 anonim ***** válasza:

UI: Most komolyan, ha te szereted a gyereked, akkor nem fontos számodra az, hogy meglegyen mindene, függetlenül attól, hogy veled van-e? Az apa jelen esetben még egy pár zoknit sem vett a gyerekének.

Te jó apának tartod magad. Lehet. De szerinted ez normális dolog így? Gondolom te azért többet költesz a lányidra, érdekel, hogy van-e mit enniük. Na ez a különbség kettőtök között. Szóval szerintem lásd be, hogy itt nem neked van igazad. És ne védd azt a gerinctelen (biológiai) apát.

2015. nov. 6. 10:27
 39/39 anonim ***** válasza:

37: szoval volt egy elozo kerdes is errol... Elolvastam.

Ezek alapjan az anyanak kell igazat adnom. Olyan ember aki meg magarol sem kepes gondoskodni, ne vallaljon csaladot.

Arra kimenni hogy anyuka nyakan mar ne csk a dologtalan nagykoru fia eloskodjon hanem meg a feleseg es gyerek is, haat...

Viszont akkor megnyugtathatjuk szerintem a kerdezot, nemhogy magyar, de nemet birosag se fogja olyan apanak itelni a gyereket, akinek se sajat ingatlana de legalabbis berlemenye (onallo otthona na, franc tudja hogy hivjak jogilag hogy van teto a feje folott), se onallo bevetelforrasa, munkaja, egzisztenciaja nincs, plane hogy az eltelt honapok alapjan anyuka bizonyitani tudja hogy egy gombbal se szallt be a gyerek szuksegleteibe.

Semmi esetre se koltozz ki igy, a semmire. Keressen munkat, lakast, aztan ha ez megvan, akkor lehet rola beszelni.

Latogatoba mehetsz, de az eletvitelszerinti lakcim otthon legyen.

A rezsielmaradas mar nagyobb gond, azzal valamit kene kezdeni, persze gyerek meg gyes mellett nyilvan nem tud anyuka meg visszamenni dolgozni, de pl meg lehetne probalni otthon gyerekfelvigyazast vallalni, egy melle meg egy ket gyerekre vigyazni jovedelemkiegeszitesnek.

2015. nov. 6. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!