Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem tud egy német apa...

Ugye nem tud egy német apa elvenni egy gyereket az anyától olyan alapon, hogy anyának nincs munkája?

Figyelt kérdés

a gyerek Mo-n született és él

az apa meg mindent próbál kijátszani

azt akarja költözzenek ki az anyával Németo-ba(hogy akkor ne tudja hazaköltöztetni vissza a gyereket, mert ugye beleszólhat a lakcímváltásba)

2015. nov. 2. 14:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
55%
Masszoval o el tudna tartani egyedul magat es a gyereket, te meg nem. Ezesetben tenyleg eselyes hogy o kapja, foleg hogy kuzd is erte.
2015. nov. 3. 15:28
 22/39 anonim ***** válasza:
Kérdeztem már,de nem kaptam választ,szülőkhöz nem tudtok menni? Úgy kijönnétek.
2015. nov. 3. 16:12
 23/39 A kérdező kommentje:

én a szüleimhez nem tudok menni(rossz kapcsolat)

akkor bízom abban, hogy nem akarja elvenni a gyereket.

2015. nov. 3. 20:40
 24/39 anonim ***** válasza:
Bízol benne???? Ugye viccelsz? A pasi jóindulatára szültél gyereket? Ezt nem hiszem el.Ideje kicsit felelősségteljesebben gondolkodni és tenni érte,amíg nem késő.
2015. nov. 3. 20:58
 25/39 anonim ***** válasza:

Bizol benne hogy nem akarja elvenni? Most komolyan, TE lemondanal a gyerekedrol? Nem? Akkor mibol gondolod, hogy o onszantabol igen?

Egy normalis apa se hagyja a gyereket, nyilvan harcolni fog ameddig tud.

Tessek vegre megerteni hogy az anya nem elsoszamu szulo hanem ugyanolyan szulo mint az apa, ugyanolyan jogokkal, a gyerek pedig kettejuke egyutt, nem az anya tartozeka.

Mindig ledobbenek azon hogy mennyire keszpenznek tudjak venni a nok hogy a gyerek veluk marad.

Megis mire fol? Miert lenne tobb az anya mint az apa?

En soha nem mondanek le a gyerekemrol, kesz lennek barmire hogy velem maradjon.

Egy apa.

2015. nov. 4. 11:14
 26/39 A kérdező kommentje:

nem semmi 25 ös hogy önző módon nem a gyerek érdekeit nézed

a gyerekem mellettem született és él

nem lenne semmi, ha szimplán elvihetné egy számára idegen egy idegen országba idegen emberekhez...

gyerektartást nem kell fizetnie, annyi már biztos, mert nem körözi a magyar bírság hogy hol van.

és ha kint élnénk akkor tudna igazán beleszólni abba, hogy nem hozhatom a gyereket haza.

ha semmilyen kapcsolatot nem tartok vele(szóval ha nem tud a gyerekről)akkor be le se tud kötni a rezsitartozásba se.

2015. nov. 4. 16:27
 27/39 A kérdező kommentje:
*bíróság
2015. nov. 4. 16:28
 28/39 anonim ***** válasza:

Nem semmi hogy az anya erdekeit nevezed a gyerek erdekenek.

A gyerek erdeke az, hogy szeressek, gondoskodjanak rola kellokepp, es hogy legyen mellette felelosen szereto szulo, aki felneveli.

Nem az, hogy ez a szulo mindenkepp az anya legyen.

Mikor szuletett, mennyi ideje el Mo-n?

Ha mar tobb eve, akkor valoban jatszik az, hogy szamara megszokott kornyezetbol ne legyen kiszakitva, bar az en lanyaim most 3 ill 1 evesek, es kb az altalanos iskola elkezdeseig semmi gondot nem okoz nekik egy koltozes.

Ha mondjuk most 5-6 eves es egy szot nem tud nemetul, akkor igazat adok neked, de ha kisbaba, akkor nem.

2015. nov. 4. 16:33
 29/39 anonim ***** válasza:

Az meg hogy kisgyerekrol az apja nem tud ugyanugy gondoskodni mint az anyja, egy marhasag, amit lusta ferfiak talalnak ki, elfogult nok asszisztalasaval :)

Epp most nyaron mentem el egy hetre nyaralni a ket kislanyunkkal (3 ill 1 evesek mint irtam), felesegem nem tudott jonni, mert nemreg kezdett dolgozni es meg nincs szabadsaga. B

Kicsit tartottam tole hogy fog elaludni a kicsi, mert meg sose volt ejjel tavol az anyjatol.

Es tudod mi volt? SEMMI.

Szep nyugodtan aludt, es ugy "korulugraltak" mind a ketten, hogy majd elolvadtam... Hirtelen en kerultem a kis vilaguk kozepebe :) Valami elkepeszto erzes!

A nagyobbik kerdezte par nap mulva hogy mama hol van? Mondtam hogy otthon, nemsokara megyunk haza hozza, o mar megertette. A kisebbik egyszeruen atallt, hogy most a papa etet/pelenkaz/furdet/altat es kesz.

Hihetetlen mennyire tudnak alkalmazkodni, es megerzik hogy ott e a mama vagy nem. Ha a szomszed szobaban lett volna akkor biztos ordit amig oda nem jon. Valahonnan megerzi hogy ez most nem jatszik, es 100% apas lesz.

Nekem ez olyan elmeny volt, hogy hihetetlen.

2015. nov. 4. 16:39
 30/39 A kérdező kommentje:

a kisbabának meg pláne anyára van szüksége

és egy nyaralást se hasonlítgassunk már a fenti kérdéshez

2015. nov. 4. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!