Olyan csaladtag akinek nem lehet gyereke elképzelhető hogy bántalmazza a gyerekem mikor vigyáz rá? Kék foltok, körömszúrásank megfelelő furcsa sebhelyek
Már megbocsáss, nekem se lehet saját gyerekem, mégse kezdem el ütni-verni mások csemetéjét emiatt. Irigy sem vagyok, ilyenkor az ember nem másokra haragszik, hanem magára, ennyi. Gyerekeket lökdös? Egy-két alkalommal előfordulhat az is, hogy véletlenül meglöki valami miatt. Engem is vádoltak már meg idős nők, hogy bántom őket, amikor hirtelen fékezett a busz, én meg rátapostam véletlenül a lábára, miközben próbáltam talpon maradni.
A kérdésről: a gyerekek szereznek sebeket, horzsolásokat, miegymást miközben játszanak, vagy éppen csak megpróbálnak lábra állni, járni tanulni. Csetlenek-botlanak. Először vizsgáld meg figyelmesebben a sérüléseit. Testvéredet is faggathatod a dologról, miként szerezte a gyerek a sebeket, te hamarabb látni fogod, ha hazudik. Ha nagyon nem bízol benne, akkor bízd másra a gyereket, ennyi.
Az alkalmazottat sok más módszerrel lehet ellenőrizni.
De van más opció is: pl. munkahelyváltás.
Most komolyan kérdező, mi a fenét szeretnél? Lehet, hogy a gyerekedet bántalmazzák, és te ölbe tett kézzel nézed. Én már rég elvittem volna a gyerekorvoshoz, és ha igaz a gyanúm, nem tágítanék anyáméktól, amíg valaki el nem meséli, hogy mi történt. Rájuk bírtál egy gyereket, felelősek érte. Vagy meg tudják mondani, honnan származnak a foltok, vagy nem is vigyáztak rá. Keress inkább bébiszittert, még ha pénzbe kerül is.
Mi az hogy "amugyis folyton bog"? Egy gyerek nem sir ok nelkul! Azert sir szerencsetlen, mert mashogy meg nem tudja kifejezni magat, elmondani amit akar!
Ha sir, akkor meg kell keresni az okat, es elharitani ez ilyen egyszeru!
De ilyen hozzaallassal en meg rad se biznam nemhogy a tesodra.
Na mégegy idióta, aki a semmire kölykedzett a szülők nyakára, és ehhez mèrten le is sz*rja azt a szegény kicsit. Csomó tisztességes rendes embernek nem lehet, ezek meg...
Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem elkèpzelhető (abból ahogy írsz róla), hogy te bántod, csak a tesódra akarod kenni :(
Nem csoda hogy szegény folyton csak sír, látja a szomorú sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!