Olyan csaladtag akinek nem lehet gyereke elképzelhető hogy bántalmazza a gyerekem mikor vigyáz rá? Kék foltok, körömszúrásank megfelelő furcsa sebhelyek
mivel én elég brutális dolgokról olvasok itt a neten,
én már biztos a megoldáson lennék, hogy ne a tesóm vigyázzon rá!
HA egyáltalán felmerül benned ez a gondolat, akkor ne bízd a szüleidre a gyereket (mert akkor a testvéred is ott van), hanem fogadj valakit, akiben megbízol.
De nem írtad, mennyi idös a gyereked, mert sok minden függhet ettöl, mennyi idös a testvéred, egyáltalán akar(t)-e gyereket, van-e párkapcsolata, stb.
Ja, hát ha ennyire nem érdekel a dolog, akkor mit akarsz?
Ha fontos lenne a gyereked, akkor nem engednéd, hogy bárki is bántsa, hanem megbízható emberre bíznád.
Összesen hány alkalmazott van? Ha többen vagytok, akkor nincs lehetőség arra, hogy a tesóddal egyidőben járj dolgozni? Akkor őt már kizárhatod.
Mutattad már a foltokat anyukádnak? Ha jól értem, rá bíztad a gyereket. Márpedig, ha rá bíztad, akkor ő a felelős érte, kérd számon, hogy mik ezek a gyereken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!