Elképzelhető, hogy terhes vagyok? Nagyon furcsa dolgot érzek..
Figyelt kérdés
Ma megjött, úgy gondolom rendesen, tiszta vér folyik belőlem, viszont már előtte egy héttel hányingerem volt folyamatosan (beteg biztos nem vagyok, és stresszes sem), és az ételundorom, egyre erősödik + nagyon fáradt vagyok, alig tudok ébren maradni. Tesztelni eszembe sem jutott, mert nem gondoltam arra, hogy terhes lehetek.Szerintetek, mi lehet velem?2009. ápr. 14. 20:46
1/13 anonim válasza:
ha megjött nem vagy terhes, ha rendesen intenzíven pirosan vérzel....a többi tünet hormonzavarra utal, vagy volt egy megtermékenyülésed, amiből nem lett semmi...ezt neked kell tudni, hogy lehetséges-e. azt, hogy beteg vagy-e nem tudhatos, mert most pont van egy ilyen járvány, férfi ismerőseim is sokan vannak hányingerrel és ők biztosan nem babások-
2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! A vérzésem pont olyan mint máskor piros, és darabos, lehet tényleg csak bújkál bennem valami!
2009. ápr. 14. 20:56
3/13 anonim válasza:
Szia! Én pont ilyen kérdést tettem ma fel:-) Én is azt hittem ,hogy kismama vagyok. A nem várt napján megjött, de inkább barnás volt majd másod és harmadnap piros véres volt... tudom talán fél % az esély hogy kismamák vagyunk, de azért én holnap csinálok tesztet, szerintem Te is csinálj:-) Írd majd meg, hogy mi lett:-)
4/13 A kérdező kommentje:
Szia! Ezek szerint egy cipőben járunk :) Én nem sok esélyt látok a babára, de egy tesztet végülis megér! Holnap este megírom az eredményt!
2009. ápr. 14. 21:15
5/13 anonim válasza:
Szia! Én sem, de így van ahogy írod, egy teszt talán pontot tesz a kérdésünkre. Várom soraid:-)
6/13 anonim válasza:
Szia! Az előző vagyok! Bemásolom a kérdésem, hátha van Neked is hasznos info:-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy! Megnéztem, hát elég érdekes! Az a vicces, hogy anyukám is menstruált az első 4 hónapban, mikor engem várt, de azt nem kérdeztem soha, hogy eltért-e a többitől.
2009. ápr. 14. 21:29
8/13 anonim válasza:
Csináltatok tesztet? Azt hiszen egy csónakban evezünk!
9/13 A kérdező kommentje:
Még nem tudtam, mert nem volt tesztem, majd veszek hazafelé, és este megírom az eredményt! :)
2009. ápr. 15. 15:34
10/13 A kérdező kommentje:
Teszteletem és negatív. Igazából nem ért meglepetés, viszont már nem is vérzek. ?????????
Tegnap rendes vérzéssel megjött, ma elmúlt. Én már semmit sem értek, de rosszul érzem magam. Tuti beteg vagyok!
2009. ápr. 15. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!