Hogyan építsek ki a helyzethez képest normális kapcsolatot a párom exével? (miattam váltak)
Nem arra gondolok, hogy barátnők legyünk, csak azt szeretném, hogy ne kapjon dührohamot amint meglát és ne üvöltözzön, mert ez nem pont megnyugtató a gyerekeknek.
Én próbáltam vele beszélgetést kezdeményezni, hogy tisztázni tudjuk a helyzetet, de minden ilyen próbálkozásomat elutasította.
A gyerekeknek folyamatosan minket, az apjukat és engem szid és nem veszi észre, hogy ezzel tönkreteszi a kapcsolatukat. A gyerekek már nem szívesen vannak vele, mert semmi más téma nem érdekli, nem is figyel rájuk, csak mondja a magáét.
Mivel tudnám rávenni, hogy legalább átgondolja a dolgokat? A gyerekek miatt jó lenne, ha nem lenne állandóan idegbeteg.
Oké, vigyék, de a gyerekeket miért?
Nem válaszolt a kérdező. Nem mindegy, hogy anyuka alkalmatlan a nevelésre, vagy egyszerűen anyagi okok miatt nem tudja őket egyedül eltartani, és ezért kerültek apához meg a szeretőhöz. Utóbbi esetben nem csodálom, hogy teljesen ki van borulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!