Hogyan építsek ki a helyzethez képest normális kapcsolatot a párom exével? (miattam váltak)
Nem arra gondolok, hogy barátnők legyünk, csak azt szeretném, hogy ne kapjon dührohamot amint meglát és ne üvöltözzön, mert ez nem pont megnyugtató a gyerekeknek.
Én próbáltam vele beszélgetést kezdeményezni, hogy tisztázni tudjuk a helyzetet, de minden ilyen próbálkozásomat elutasította.
A gyerekeknek folyamatosan minket, az apjukat és engem szid és nem veszi észre, hogy ezzel tönkreteszi a kapcsolatukat. A gyerekek már nem szívesen vannak vele, mert semmi más téma nem érdekli, nem is figyel rájuk, csak mondja a magáét.
Mivel tudnám rávenni, hogy legalább átgondolja a dolgokat? A gyerekek miatt jó lenne, ha nem lenne állandóan idegbeteg.
Tényleg nehéz elhinni h érdekel a gyerekek lelkiállapota, mert akkor nem dugtál volna az apjukkal addig, amíg el nem válik. Lehetett volna ezt kulturáltan felnőtt módjára intézni.
Remélem erkölcsről meg nem papolsz nekik, mert elég érdekes hangozna tőled.
Bele se kellett volna kezdened ebbe a kapcsolatba, ha felesége volt... Nekem is próbált már udvarolni olyan pasi, akinek barátnője volt, de én nem vagyok vevő az ilyen dolgokra, szóba se állok velük. Elhajtottad volna, és kész. Szerelmes voltam én is egy pasiba, leveleztünk, találkozgattunk, de amikor megtudtam, hogy összejött valakivel, megszakítottam vele minden kapcsolatot. Nem haragudtam rá, egyszerűen csak nem akartam a harmadik lenni, ennyi... Ezt nem azért tettem, mert szent vagyok, hanem azért, mert már engem is hagytak el másik nő miatt, ami még akkor kezdődött, amikor a párommal együtt voltunk. Te nem tudod, mennyire tud fájni, napokig zokogtam, magamat hibáztattam, selejtnek éreztem magam, aki senkinek sem fog kelleni. És igen, ez a későbbiekben is rányomja a bélyegét az ember kapcsolataira. Utálom az exemet, szóba sem állok már vele, miatta érzem magam emberi roncsnak, nincs önbizalmam, de persze én kapom azt, hogy idegbajos vagyok. Nem csodálom a nőt, hogy ilyen, ha rajtam múlt volna, elvettem volna a gyerekeket az apjuktól, ha neki a család helyett egy másik nő kellett.
27/N
Hagyjátok már :D amelyik családot szét lehet szedni az egy nagy kalap szar :D
Nem mindenki akarja az egy szem életét leélni úgy h rájön egy nyomorult társsal volt eddig együtt
persze, csak a kívánatos sorrend: beszélek a társammal, ha nem érti meg, ultimátum, ha az sem működik, válás.
Minden más utána.
A kérdés, hogy előtte jó és gondos anya volt-e, és a megcsalásba őrült bele,vagy előtte se nagyon foglalkozott a gyerekekkel és alibinek használta őket h otthon mereszthesse a hátsóját?
Ezért nem ártana kis gerinc a férjnek, hogy előbb elválik és utána néz más nő után. Amúgy nem félsz h téged is megun aztán dobbant ha már megvan a biztos utód?
Amúgy veled is ilyen gerinces lesz majd, mint az exével.
Ezt felejti el sok nő. Aki könnyen jön, könnyen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!