Hogyan építsek ki a helyzethez képest normális kapcsolatot a párom exével? (miattam váltak)
Nem arra gondolok, hogy barátnők legyünk, csak azt szeretném, hogy ne kapjon dührohamot amint meglát és ne üvöltözzön, mert ez nem pont megnyugtató a gyerekeknek.
Én próbáltam vele beszélgetést kezdeményezni, hogy tisztázni tudjuk a helyzetet, de minden ilyen próbálkozásomat elutasította.
A gyerekeknek folyamatosan minket, az apjukat és engem szid és nem veszi észre, hogy ezzel tönkreteszi a kapcsolatukat. A gyerekek már nem szívesen vannak vele, mert semmi más téma nem érdekli, nem is figyel rájuk, csak mondja a magáét.
Mivel tudnám rávenni, hogy legalább átgondolja a dolgokat? A gyerekek miatt jó lenne, ha nem lenne állandóan idegbeteg.
1. Az anyuka nem normális, ez tény. Eleve fura számomra, hogy nem nála vannak a gyerekek, ennek oka szokott lenni. Másrészt nem lenne szabad őket kitenni ennek. Nem százas. Viszont a párod sem, hogy gyerekeket gyártott neki, meg valószínűleg te sem, hogy egy ilyen gyáva férget szedtél össze, aki egy ilyen elmebeteg mellett maradt, és csak akkor mert lépni, amikor jött másvalaki, akire támaszkodhatott.
Felesleges a jó viszonyt erőltetni, a helyedben inkább a fogamzásgátlásba fektetném az energiámat, mert aki egy ilyen idióta mellett kibírt x évet, az veled is idilli kapcsolatban lesz, amíg nem jön valaki, akiben nincsenek meg a te hibáid.
2. Örülj, hogy csak üvölt, én mindkettőtöknek kicsipkéztem volna a képét :D, és bizony a gyerekeknek is elmondanám, hogy apuci sokszor azért nem játszott velük, mert fontosabb volt neki valaki más. Aki háttérbe szorítja a gyerekeit, várhatná, hogy én kimentsem a seggét.
Értelmes ember elvál, és utána kezd új kapcsolatba, nem sz.rik a gyerekeire egy cafka miatt. Úgyhogy egy nagy halom roncs vagytok, a gyerekeket sajnálni tudom.
Miért nálatok vannak a gyerekek elhelyezve, és nem az anyukájuknál? (mondjuk el tudom képzelni azt a helyzetet, hogy anyuka egy szem fizetésből nem tudta volna egyedül fenntartani magukat).
Szóval ne haragudj kérdező, de családanyaként teljesen megértem, hogy dührohamot kap. Ha valaki vinné a férjemet, meg a gyerekeimet, hát nem tudom mit csinálnék vele. Most őszintén, csodálkozol, hogy idegbeteg?
Egyébként hol laktok? Remélem nem az egykori közös lakásban. Na az lenne mindennek a teteje.
Kérdező, normális kapcsolatot csak egy normális emberrel lehet kialakítani... ha a párod exe nem az, hát nem az... legalább az is nyilvánvaló, hogy MIÉRT hagyta ott a párod.
(a "KIÉRT" az egy vádaskodó hamis felvetés az esetek vagy 90%-ban... egy kapcsolat mindig valaMIÉRT megy tönkre... pont ahogy az ember új munkahelyet is azért keres, mert nem jön be neki a jelenlegi... függetlenül attól, hogy előbb felmond, és utána keres, vagy biztonsági játékot játszva előbb keres, és ha már kapott ígéretet, akkor mond fel)
"Nekem is próbált már udvarolni olyan pasi, akinek barátnője volt, de én nem vagyok vevő az ilyen dolgokra, szóba se állok velük. Elhajtottad volna, és kész. Szerelmes voltam én is egy pasiba, leveleztünk, találkozgattunk, de amikor megtudtam, hogy összejött valakivel, megszakítottam vele minden kapcsolatot. Nem haragudtam rá, egyszerűen csak nem akartam a harmadik lenni, ennyi..."
Én is voltam ilyen helyzetben, de azért értsük meg azokat is, akiknek tízévente jutna egy pasi, így kénytelenek rácuppanni arra, aki épp akad... :D
#23: " Ha valaki vinné a férjemet "
AKit lehet vinni. jobb is ha viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!