Szerintetek ez pofátlanság? Karácsonyi ajándékról van szó.
Felnőtt, dolgozó családtagokról van szó, nem gyerekekről.
Az a szokás karácsonykor, hogy megbeszéljük, ki mit kér.
Szóval szerintetek pofátlanság, ha valaki nagy értékű ajándékot kér, miközben ő nem viszonozza?
Szerintem a "kívánságlista" nem hülye ötlet. Legalábbis én össze tudnék írni dolgokat, amikre szükségem van akármilyen értékben, lehet az 500, 3000, 10.000 forint.
De eszembe nem jutna nagy értékű ajándékot kérni, akkor sem, ha jól keres a másik. Nem kötelessége mindenkinek megvenni a drága cuccot, mert sok a pénze.
Én bizony hagynám az egész ajándékozást a csudába. Nem is értem, mire jó ez így...
Én rossz vagyok ajándékozásban, így soha senkinek nem veszek semmit (hacsak eszembe nem jut valami jó ötlet), max. kis édességet, virágot, italt. Várni sem várok senkitől semmit. De ami sosem történne a családban, az az, hogy valakit is érdekeljen, hogy melyik ajándék mennyibe került. Valahogy nem erről szól az életünk és szomorú, hogy sokaké igen.
Ami a kérdést illeti, igen, pofátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!