Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy pofátlanság lenne pénzt...

Nagy pofátlanság lenne pénzt kérni tőle?

Figyelt kérdés
Párommal lassan 1 éve külön mentünk, én nevelem a gyerekünket. Sohasem kértem Tőle pénzt, gyerektartást sem fizet. Most szükségem lenne kb 60 000 forintra. Arra gondoltam megkérdezem hátha tudna adni.
2015. márc. 1. 14:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Attól függ, milyen viszonyba váltatok külön.
2015. márc. 1. 14:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem lenne pofátlanság!

Közös gyereketek van, gyerektartást nem fizet, ha tud legalább akkor segítsen nektek, amikor szükség van rá.

2015. márc. 1. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha még GYT - t sem fizet, akkor ennyit megtehet. Nem pofátlanság.
2015. márc. 1. 14:44
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem poffatlansag csak az osszeg, ugyanis nem biztos hogy egy osszegbe 60Eki fog tudni, vagy ki akar neked fizetni. Ezert lenne jobb ha kovetelned a gyerek.t.ami a gyereknek jsrna jogi uton is.

Mert ez igy bistos nem fog mukodni a volt ferjedel hogy nem fizetek gyerek.t. es most kovetel 60E.

Mostba kiirasod alapjan nekem ugy tunik, hogy te nem kovetelsz😊 es csak egyszeri, 1 alkalom lenne ez a keres toled, csak probaltam ugy megfogalmazni a valaszomat ahogyab a ferj gobdolja majd!

Tudid ha jo apa lenne kerned se kene meg ha csak havi 20E. Adna onszàntabol,es emberebb lenne, mint igy hogy kerj de nem bkztos hogy kapsz😕 legyen szerencsed, nem pofatlansag kerni hiszen a gyermeked apjatol kersz! A gyerek kozos, apjae is igy segitse is amine tudja!

2015. márc. 1. 14:47
 5/15 redoutable válasza:
0%
Kérj 200at, ha tud adni úgy is ad
2015. márc. 1. 15:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Lepontoztatom maga, de nem szokott érdekelni. A gyerektartás jár a gyereknek, ez kötelessége az apának, és nem adható! Miért is nem perelted be, ha magától nem fizeti?! Miért fosztod meg az apai gondoskodástól a gyerekedet? Az a pofátlanság, hogy nem fizet, nem vállal felelősséget a gyerekéért, nem gondoskodik róla. Kérj tőle, egyezzetek meg egy tisztességes összegben, és fizesse. Nem is látogatja, viszi el a gyerekét? Nem vesz neki abszolút semmit? Ha nem hajlandó, pereld be, visszamenőleg is kérhető 6 hónapra a beadás napjától.
2015. márc. 1. 15:20
 7/15 A kérdező kommentje:
Még mikor szétmentünk, akkor mondta hogy minden hónapban ad majd pénzt, hogy beleszáll a gyerek eltartásának költségeibe. Azóta sem kaptam semmit. Egyszeri alkalomnak gondoltam, mert egy nagyobb kiadásom lenne. Gyerektartást havi szinten úgysem fizetne, nemhogy 20 000 , de még 10-et sem.
2015. márc. 1. 15:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
ha a bíróság megállapítja a gyerektartást, a fizetéséből is le lehet vonatni
2015. márc. 1. 15:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem viszi el, ünnepekre kap játékot, de ennyi. Mikor szétmentünk előtte derült ki hogy van még egy lánya. Ezt is csak onnan tudtam meg, hogy kiküldtek egy végzést, hogy vonni fogják a fizetését. Vele sem tartja a kapcsolatot.
2015. márc. 1. 15:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen, csakhogy azóta olyan munkahelyeket keres, ahová nincs bejelentve. Hogy ne tudjanak vonni Tőle.
2015. márc. 1. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!