Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy pofátlanság lenne pénzt...

Nagy pofátlanság lenne pénzt kérni tőle?

Figyelt kérdés
Párommal lassan 1 éve külön mentünk, én nevelem a gyerekünket. Sohasem kértem Tőle pénzt, gyerektartást sem fizet. Most szükségem lenne kb 60 000 forintra. Arra gondoltam megkérdezem hátha tudna adni.
2015. márc. 1. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne egyszerűbb jogi úton beperelni rajta a gyt-t?

Ha csak havi 10,000-et fizetne is, az már évi 120,000, és nem kellene ilyenkor 60,000-ért kuncsorognod. (Amit talán még vissza is kérne, mert csak kölcsönnek szánná.)

Tudomásul kellene vennie minden nőnek, hogy a GYT nem az övé, hanem a gyereké! Ha nem követeli a gyt-t, akkor a gyerekét lopja meg.

2015. márc. 1. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Igazuk van akik azt írják pereld meg.Az az ő gondja feketén dolgozik,a munkáltatója is megüti a bokáját ha rájuk küldöd a hivatalos szervet:)az a gyereknek jár.Apucinak akár tetszik akár nem fizetnie kell.Az a nagy pofátlanság elnézi egyedül kinlódj a gyerekért.Tudod ki lenne vele ilyen nagy lelkú,mikor nem érdekli van e annak a kisgyereknek ennie cipője.Ne még ő legyen a f..ca gyerek mert karácsonyra vesz neki valamit.lépj a nyakára rendesen
2015. márc. 1. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is jogi úton rendezném. Nem vagyok nagy jogtudós, de szerintem a gyerektartást te mindenképpen meg kell hogy kapd. Aztán hogy azt ő hogyan rendezi le a behajtókkal, már más kérdés.

És ebben a dologban az a szégyenletes, hogy én a hajléktalanoknak is adok pénzt, nemhogy a saját gyerekemnek. Meg kitrükközöm hogy nehogy legyen bejelentett keresetem. Szóval ez azért túlzás.

2015. márc. 1. 18:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzőkkel, nehogy már pénzt kuncsorogj tőle. Pereld be, valamennyivel járuljon hozzá a gyerek neveléséhez. Ha nincs pénze, nem tud fizetni akkor az állam megelőlegezi és majd behajtják rajta.
2015. márc. 2. 01:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha még gyerektartást sem képes fizetni,akkor egyáltalán nem lenne poftlanság
2017. ápr. 14. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!