Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságnál felvettétek a...

Házasságnál felvettétek a férjetek nevét? Ha igen, milyen formában?

Figyelt kérdés
Mi nagyon régóta együtt voltunk a házasságkötés előtt, a gyerek kötőjelesen kapta meg mindkettőnk nevét, én megtartottam a sajátomat. Most gondolkozom rajta, hogy esetleg mégis felvenném.
2015. okt. 22. 10:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem értem, hogy a "Kovácsné Kinga" verziót miért nem engedik, szóban rengeteg Kovács Lajosné és Kovácsné Szabó Kinga használja már most is. Látszik belőle, hogy férjezett név, és hosszú nevekhez is passzol, nem kell abból döntenie valakinek, hogy Szentgyörgyfalussyné Kiskunfélegyházi Annamária Kunigunda legyen, vagy tartsa meg a sajátját...
2015. okt. 23. 14:21
 32/34 anonim ***** válasza:
93%
Még nem vagyok házas, de semmilyen formában nem tervezem felvenni a jövendőbelim nevét.
2015. okt. 23. 22:52
 33/34 anonim ***** válasza:
Miért kell lepontozni másokat? Mindenki a saját véleményét és/vagy tapasztalatát írta le. Mitől jobb egyik a másiknál? Ezt egyszerűen fel nem fogom....
2015. okt. 24. 11:41
 34/34 Tubarózsa ***** válasza:

Szia!

Én felvettem. Férjemnek mindegy volt, de nagyon örült neki.

Kovács Ferencné Tóth Barbara lettem. (A név kitalált, de ua hosszu)a gyerek ha lesz az ő vez.nevét kapja.

Üdv 25N

2015. okt. 24. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!