Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretet! Tettek vagy a...

Szeretet! Tettek vagy a szavak számítanak?

Figyelt kérdés
A párom úgy érzem nem mutatja ki a szeretetét szavakkal. Nehezen beszél az érzésekről, sőt ideges lesz ha erről próbálok vele beszélni. Egyre jobban zavar ez engem. Néha úgy érzem már nem szeret. Viszont ha a tetteit nézem akkor figyelmes, meglep spontán, ha megy valamerre gondol rám, segít ha elromlik valamim, szerelni kell kérés nélkül megcsinálja.
2015. okt. 19. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Férfiként én úgy vettem észre hogy a nők túl könnyen mondják, szinte semmit nem jelent. Ha én mondom akkor teszek is érte, mégis úgy veszik hogy nem jelent semmit. Ha egy pasi ígér minden marhaságot azt viszont kajálják
2015. okt. 20. 00:15
 12/14 anonim ***** válasza:
De ha szeretek valakit, fontos nekem, akkor szeretném boldoggá tenni, és elmondanám neki, hogy mennyire szeretem. Ilyenkor kompromisszum kell, nem valami ezobvziszeretetnyelv faaszság, hanem alkalmazkodni mindkettőtöknek a másikhoz.
2015. okt. 20. 01:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Olvasd el az 5 szeretetnyelvről szóló könyvet.
2015. okt. 21. 09:58
 14/14 anonim válasza:

Én is férfiből vagyok, nem szeretem ismételgetni magamat.

Sokan, sokszor mondják ki azt, hogy "szeretlek", úgy, hogy a tetteik egészen mást tükröznek.

Egyértelműen a tettek számítanak nem a szavak!

Egyszer, már jó pár éve a párom szóvá tette, hogy, "olyan régen mondtad azt, hogy szeretsz".

A válaszom az volt: "Egyszer már mondtam, ha valami változna, majd szólok"...

Megértette, azóta nem tette szóvá.

2016. máj. 17. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!