Férjem 12 év után elérte a napi 4 liter palackos bor fogyasztását. Egész nap alszik,4órát dolgozik naponta, odahaza semmit. Gyemekeivel nem törődik, zavarja őt és csak kiabál velük. Meddig tartható ez a helyzet?
Fogadkozik,megváltozik.
Nincs közös program,beszélgetés,munka.A gyerekek szégyellik az apjukat a társaik előtt.Ahogy én is.
Mi a jobb?Alkoholista apával felnőni ,lelki sérüléseket szerezni vagy apa nélkül,nyugodt otthoni háttérrel.
Sajnálom,de a gyerekek rettegnek tőle.
"éretlenek vagytok akik így kritizáljátok látatlanban a kérdezőt. Senki felett nem lehet pálcát törni"
Megis kit kritizaljunk, a joistent?
Én is azt mondom, kutyából nem lesz szalonna!
Másrészt Kedves Kérdező, igen-igen jól kereshetsz, ha mindezek mellett még jól megél a 4 fős kis családod.
Mert a férjed napi 4 órás munkájában szerzett pénz arra nem elég gyakorlatilag, hogy a napi bor-adagját kifizesse... és egy szót sem szólsz arról, hogy anyagi gondjaitok van, csak azt kérdezed, hogy mit tégy????
Nezd, szerintem keves nalam elkotelezettebb valasellenes ember van, de itt ez a helyzet egyertelmu, lepni kell.
Fogadkozik hogy megvaltozik? Aztan meg azt irod szerinte igy jo? Most akkor melyik?
Mindenesetre ELOSZOR koltozzetek el. AZTAN ha(!) megvaltozott lehet targyalni.
Aki nem torodik a gyerekeivel az nem valo apanak.
Én úgy nőttem fel,hogy anyám nem hagyta ott alkoholista apámat arra hivatkozva,hogy nekem jobb volt így.
NEM. sokkal-sokkal jobb lett volna nélküle. Hihetetlen mennyiségű szorongáshoz vezet, szerintem hagyd ott ezt az embert.
Én is dettó így voltam/vagyok mint 15:22-es.
Nincs szarabb dolog a világon, mikor folyamatos gyomorgörccsel és idegeskedéssel mész haza, és nincs nyugtod a helyen amit mások úgy neveznek "otthon".
A fiatal korban szerzett lelki sérülések az egész további életet meg tudják határozni, gyakorlatilag most teszed tönkre a gyerekeid.
Párom alkoholista anya mellett nőtt fel.
Mai napig pszichiátriai kezelés alatt áll a gyermekkorban elszenvedett traumák miatt.
Azonnal lépned kell, gyermekeid és saját érdekedben is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!