Miért a család, gyermekvállalás az élet értelme?
Szamomra nem az elet ertelme a szaporodas nem vagyok se macska se patkany.
Persze vannak gyerekeim de ok is elik a sajat eletuket nem logok rajtuk.
Az elet ertelme az elhivasod ami nekem van.
sok ember soha nem talalja meg az elhivasat mert lusta es kenyelmes ill vak nem latja mi az o feladata a nagy egeszben.
Eszik iszik alszik tv nez szaporodik robotol keresi az elete ertelmet.
"Mi a csoda az az elhívásod?"
Biztos a nyelvújítás.
Lehet a nyelvujitas ki tudja
Bar a gyerekpoytogtatashhoz es a csaladi felvetelezhez meg esz sem kell.
szulni meg a macskam is tud
"Bar a gyerekpoytogtatashhoz es a csaladi felvetelezhez meg esz sem kell.
szulni meg a macskam is tud"
Jó ég, az írásod alapján neked pont észt nem igénylő dolgok lennének jók... Amúgy az én macskám nem tud "szülni", ha egy csepp eszed lenne, már a tiéd se tudna. :)
,,Elhivas a szolgalatra,, felenk ezt igy hivajak.
Hogy kinek mi a sozlgalatra es az elhivasa azt maganak kell kideriteni.
De a gyerekszules nem elhivas.
Mondhatjátok, hogy nincs belénk kódolva, meg hogy nem azért szülök, hogy szaporodjak, akkor is a tény, tény marad: Genetikailag arra születtünk, hogy szaporodjunk. Legegyszerűbben így lehet mondani. Bonyoultabban pedig úgy, hogy legyen, aki hozzám szól, akit szerethetek, akit taníthatok.
Nem azért írtam úgy, hogy belénk van kódolva, mert úgy értettem, hogy "robotok" vagyunk, vagy "állatok", akik csak parancsra és/vagy ösztönre hallgatunk. Bennünk van az ösztön, igen, de nem csak ösztönlények vagyunk. Cselekedeteink ösztönösek és ésszerűek-már normál esetben:D Szóval agyunk is van, amivel meg tudjuk fogalmazni, hogy miért akarunk gyereket és gyerekvállalás előtt azért elgondolkodunk, hogy mivel is jár ez-jobb esetben.
De az élet értelme-globálisan értve-az élet fenntartása: tehát a szaporodás. Egyénre szabva meg benne van ez is, kiegészítve az egyén igényeivel, amit fenntebb felsoroltam.
Szóval a kérdés az, hogy a kérdező globálisan, vagy egyénre szabottan kérdezte, mert nem mindegy. Én globálisan értettem, de sokan egyénre szabva gondolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!