Megengednéd ezt a 13 éves lányodnak?
Figyelt kérdés
A lányom 13 éves lesz júliusban. Szeretne egy szülinapi bulit a barátjaival. (kb 15-20 gyerek) 13-15 éves korig lennének a gyerekek. Na én meg is engedném neki,hogy nálunk legyen, de ő szeretné ha bérelnénk egy faházat ,mert lesz kb 5 ember aki , elég messze lakik tőlünk. Ti megengednétek neki? Ezen rágja a fülemen,hogy engedjem meg neki. Eddig mindig kitűnő volt (6 éven át folyamatosan) , most félévkor pedig volt két 4-ese. Ti megengednétek neki? egyébként nagyon rendes lány szóval nem csinálna semmi rosszat. De nem tudom... szerintetek?2010. márc. 16. 12:11
41/41 anonim válasza:
Szerintem megengedhető.Tudod, hogy megbizhatsz benne,nem?Elöbb-utóbb úgyis meg kell tenni az első lépést.De azért kioktatnám, hogy nem szertnék idő elött nagymama lenni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!