Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednéd ezt a 13 éves...

Megengednéd ezt a 13 éves lányodnak?

Figyelt kérdés
A lányom 13 éves lesz júliusban. Szeretne egy szülinapi bulit a barátjaival. (kb 15-20 gyerek) 13-15 éves korig lennének a gyerekek. Na én meg is engedném neki,hogy nálunk legyen, de ő szeretné ha bérelnénk egy faházat ,mert lesz kb 5 ember aki , elég messze lakik tőlünk. Ti megengednétek neki? Ezen rágja a fülemen,hogy engedjem meg neki. Eddig mindig kitűnő volt (6 éven át folyamatosan) , most félévkor pedig volt két 4-ese. Ti megengednétek neki? egyébként nagyon rendes lány szóval nem csinálna semmi rosszat. De nem tudom... szerintetek?
2010. márc. 16. 12:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ilyen szülői felügyelettel miért ne?:) Elhúzódnak a felnőttek egy külön szobába, a társaságot meg hagyják érvényesülni . Egyébként még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ilyenkor az "aaanyuuu csináljj légysziiii...." című mondat is elhangozhat....:))

2010. márc. 16. 12:30
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne felügyelet, akkor miért ne? (Első voltam.)
2010. márc. 16. 12:32
 13/41 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem...Ti mint szülők,és még más felnőtt is ott lenne a szülinapi partin,de a lányod bérelt faházat akar..Akkor miért nem jó otthon nálatok??teljesen mindegy,hogy hol buliznak a fiatalok.Ha jól érzik magukat akkor lényegtelen hogy a lakásotok vagy a faház..Ha meg úgyis ott vagytok megint lényegtelen,mert itt vagy ott akkor sem csinálhatják azt amit akarnak...

Nem engedném meg.Még csak 13 éves..Egy szülinapi parti elég drága mulatság már úgyis,hogy 15-20 gyereket etetni,itatni,és egyéb parti kellékeket beszerezni..

Még plusz a faház bérlése is a nyakamba essen????

18 évesen majd mit akar? Egy luxus hajót bérel???

2010. márc. 16. 12:32
 14/41 anonim ***** válasza:
86%

Ha anyagilag megengedhetitek akkor szerintem persze.:)Biztos nagyon klassz lesz Neki.:)

18. születésnapomra engem például a szüleim megleptek egy marha jó bulival, barátaim, család csomó mindenki ott volt.Még chippendale fiúkat is kaptam, persze nagyon kulturáltak voltak. Örök élmény és nagyon hálás vagyok érte.:))

2010. márc. 16. 12:42
 15/41 A kérdező kommentje:
Szeretném ha a 13. szülinapján jól érezze magát. A 12. születésnapját meg se tudta ünnepelni! A születésnapján egész nap feküdt az ágyban, mert elvolt törve a lába. Nagyon szomorú volt szegénykém...
2010. márc. 16. 12:42
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha ti is ott vagytok miért ne? hADD ÉREZZE Ő IS JÓL MAGÁT
2010. márc. 16. 12:44
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hajrá, csináljátok!! :) Főleg ha anyagilag sem jelent gondot. Ez nektek is egy "kirándulás meg egy élmény" marad, amit senki se vehet el tőletek! És a gyerekek hamar felnőnek!!! Menjetek, béreljétek ki azt a házat!! :) És boldog szülinapot a kis tininek!
2010. márc. 16. 12:46
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
de miért nem lehet megoldani a szállást nálatok?
2010. márc. 16. 12:52
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
ha Ti is ott lesztek, mi a gond? én megengedném neki :)
2010. márc. 16. 12:52
 20/41 A kérdező kommentje:
Igazatok van ! megfogom neki engedni :) És amugy van valami ötletetek,hogy ha nálunk lenne akkor hogy csináljam? Fiatalok ötleteket várok :P
2010. márc. 16. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!