Megengednéd ezt a 13 éves lányodnak?
szia!
Ilyen szülői felügyelettel miért ne?:) Elhúzódnak a felnőttek egy külön szobába, a társaságot meg hagyják érvényesülni . Egyébként még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ilyenkor az "aaanyuuu csináljj légysziiii...." című mondat is elhangozhat....:))
Nem értem...Ti mint szülők,és még más felnőtt is ott lenne a szülinapi partin,de a lányod bérelt faházat akar..Akkor miért nem jó otthon nálatok??teljesen mindegy,hogy hol buliznak a fiatalok.Ha jól érzik magukat akkor lényegtelen hogy a lakásotok vagy a faház..Ha meg úgyis ott vagytok megint lényegtelen,mert itt vagy ott akkor sem csinálhatják azt amit akarnak...
Nem engedném meg.Még csak 13 éves..Egy szülinapi parti elég drága mulatság már úgyis,hogy 15-20 gyereket etetni,itatni,és egyéb parti kellékeket beszerezni..
Még plusz a faház bérlése is a nyakamba essen????
18 évesen majd mit akar? Egy luxus hajót bérel???
Ha anyagilag megengedhetitek akkor szerintem persze.:)Biztos nagyon klassz lesz Neki.:)
18. születésnapomra engem például a szüleim megleptek egy marha jó bulival, barátaim, család csomó mindenki ott volt.Még chippendale fiúkat is kaptam, persze nagyon kulturáltak voltak. Örök élmény és nagyon hálás vagyok érte.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!