Megengednéd ezt a 13 éves lányodnak?
Figyelt kérdés
A lányom 13 éves lesz júliusban. Szeretne egy szülinapi bulit a barátjaival. (kb 15-20 gyerek) 13-15 éves korig lennének a gyerekek. Na én meg is engedném neki,hogy nálunk legyen, de ő szeretné ha bérelnénk egy faházat ,mert lesz kb 5 ember aki , elég messze lakik tőlünk. Ti megengednétek neki? Ezen rágja a fülemen,hogy engedjem meg neki. Eddig mindig kitűnő volt (6 éven át folyamatosan) , most félévkor pedig volt két 4-ese. Ti megengednétek neki? egyébként nagyon rendes lány szóval nem csinálna semmi rosszat. De nem tudom... szerintetek?2010. márc. 16. 12:11
31/41 anonim válasza:
Nem! Ő még nagyon fiatal. A buli hevében bármi is történhet. Amúgy pedig hivatalosan is szülői felügyeletet igényel!!!
32/41 anonim válasza:
hát szerintem meg kéne engedni neki
13 éves és jó tanuló is biztosan megbízható
ha pedig megbízol benne akkor nyugodtan megengetheted
33/41 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma. Miért nem akarod megengedni, ha te is ott leszel meg még 3 szülő? Szerintem ez egy szuper dolog, ha anyagilag megengedhetitek magatoknak. Ha meg nem, akkor egyszerűen meg kell mondani, hogy sajnos nincs rá pénzünk. Nem hiszem, hogy ezt 13 évesen ne érthetné meg bárki. Én a lányomat Disneylandbe szeretném vinni szülinapjára, de sajnos nem engedhetjük meg magunknak.Eszébe sem jut, hogy ilyesmiért sírjon, ő amúgy most lesz 12 éves.Tudja, hogy szeretem, és bármit megtennék érte. Szerintem ez a lényeg. Kiváncsi lennék, hogy a párod mit mond amúgy.
34/41 anonim válasza:
Szia! Ha ott lesztek miért ne? Akkor valószínű nem azért akar faházba menni, hogy elbújjon előletek, mert ott lesztek ti is :) Legalább ti is kirándultok egyet. Nincs így ebben semmi rossz szerintem. Azt írod rendes lányod van, akkor meg főleg nem látok ebben kivetnivalót :):) 21/N
35/41 anonim válasza:
jó hát nem véletlenül akarnak ők külön menni és nem otthon lenni .... 13 - 15 évesek de nem hülyék !
36/41 anonim válasza:
Ha mgy még 2 felnőtt (szülők), akkor igen. Amúgy nem.
20/L
37/41 anonim válasza:
Ha ott vagytok vele, akkor nem a szülői felügyelet a kérdéses, hanem az, hogy költenél-e bérlésre, mikor otthon is el lehetne szállásolni ezeket a messze lakó embereket. Persze ha ez tűnik neked is praktikusabbnak, mert onnan mindenki haza tudna aztán menni és meg tudjátok fizetni, akkor persze jó ötlet.
38/41 anonim válasza:
Ha megteheted csináld.Az én gyerekeim szülinapján már elsőben itt volt szinte az egész osztály.Majd a következő évben is össznépi mulatság volt,most már kamaszkorba lépve tényleg csak a "legjobb" barátokat hívják,pedig elvileg nincs limit.Maguktól rájöttek,hogy kevesebben jobban elvannak.
39/41 anonim válasza:
Nekem is van egy 14éves lányom.SZerintem simán megengedheted neki,ha ti is ott vagytok.SZülinapibulit mi is csináltunk neki már 11évesen is,igaz itthon,de az a lényeg legyen felügyelet mellettük.Engedjétek,hogy jól érezze magát,hisz ez az ő napja!
40/41 anonim válasza:
Egyértelműen nem engedném. Legalábbis szülői felügyelet nélkl nem. Egy ekkora gyerek még maradjon csak a zsúroknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!