Megengednéd ezt a 13 éves lányodnak?
Nem. Nyilván nem a tanulmányi eredménye miatt, az mutatja, hogy okos gyerek. Viszont ez egy veszélyes kor, könnyen belerángathatnák egymást valamilyen hülyeségbe. De úgy is mondhatnám, hogy szülői felügyelet nélkül semmiképpen sem.
Ráér még az ilyen típusú bulikra, hiszen még gyerek.
Igazából te ismered, neked kell eldöntened, hogy ott van-e már, hogy képes legyen felelősségteljesen gondolkodni ha történik valami és megbízhass benne.
Igazán nekem 13 évesen még elég fiatalnak tűnik ehhez a dologhoz, de életkor alapján nem lehet mindenkit beskatulyázni.
nekünk elég nagy a portánk, de az lényegtelen, sok ember kis helyen is elfér.
Nem engedném meg, még a 14 éves lányomnak sem, kivéve, ha felnőtt is lenne aki figyel rájuk.De feleslegesen én nem adnék ki pénzt arra, hogy helyet béreljek.De a te anyagi kasszádat én nem látom ugyebár.
Majd az én lányom, ha elballag,akkor elengedem talán kompromisszumokat kötve.
Ez nem azt jelenti, hogy nem bízok meg benne, mert mindent megbeszélünk, úgy lett nevelve, hogy mindent elmond, hanem féltem sajnos az egyre több brutalitás mellett, és belehalnék, ha valami baja esne és én nem tudok ott lenni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!