Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednéd ezt a 13 éves...

Megengednéd ezt a 13 éves lányodnak?

Figyelt kérdés
A lányom 13 éves lesz júliusban. Szeretne egy szülinapi bulit a barátjaival. (kb 15-20 gyerek) 13-15 éves korig lennének a gyerekek. Na én meg is engedném neki,hogy nálunk legyen, de ő szeretné ha bérelnénk egy faházat ,mert lesz kb 5 ember aki , elég messze lakik tőlünk. Ti megengednétek neki? Ezen rágja a fülemen,hogy engedjem meg neki. Eddig mindig kitűnő volt (6 éven át folyamatosan) , most félévkor pedig volt két 4-ese. Ti megengednétek neki? egyébként nagyon rendes lány szóval nem csinálna semmi rosszat. De nem tudom... szerintetek?
2010. márc. 16. 12:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy szuper oldal, persze lehet olcsóbban is díszíteni, de én például innen csináltam egy fantasztikus szilveszteri bulit.:) Szóval szerintem megéri körbenézni az oldalon:)

[link]

2010. márc. 16. 14:13
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megérdemli. Ha megengedheted anyagilag, és lesz felügyelet, miért ne?
2010. márc. 16. 16:20
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Klassz szülő vagy! Bárcsak nekem engedték volna meg! Pedig én is jó tanuló voltam. Sajnos még a tortáról is elfelejtkeztek azzal az indokkal, hogy sok dolgunk volt.

Később Te is számíthatsz rá. Remélem jó lesz a party! Sok sikert! 30/N

2010. márc. 16. 18:48
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen!!!Mint olvastam lesz felügyelet,és a pénz sem akadály,akkor valójában mi az akadálya,hogy egy jól tanuló kis tininek legyenm egy jó bulija?! :)

Az én szüleim is rendeztek,de az otthon volt,és 13.-szülinapomon volt utoljára..aztán elváltak,és azóta semmi szülinapi buli,semmi torta,csak 18.-ra kaptam legalább..a válás óta pokol az életem..most vagyok 24.. :(

2010. márc. 16. 19:02
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

így igen ha lenne felügyelet:) jó tanuló és rendes lány, hát persze megérdemli!:) anno én is hogy örültem volna neki...

22/L

2010. márc. 16. 19:21
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen megengedném. Ez a bizalomról szól. Ha azt mutatnám a saját gyerekem felé, hogy nem bízom benne, akkor hogy várjam el hogy ő bizzon bennem. Még gyerekek jár nekik egy kis lazítás. N
2010. márc. 18. 14:09
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Öszintén igen megengedném. Ez a bizalomról is szól, ha a gyerek azt látja a szülei nem bíznak benne ő se fog bizni a szüleiben. Ezek csak gyerekek, megérdemelnek egy kis lazítást. S nem egy night clubba akarnak menni.
2010. márc. 18. 14:10
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Szülői felügyelettel persze!

de ha egy mód van rá, akkor ne béreljetek házat, hanem próbáljátok meg otthon megoldani (úgy sokkal olcsóbb lenne)

Kár, hogy nekem nem volt ilyen bulim :(

2010. márc. 20. 22:59
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyagilag belefér, akkor simán, hiszen lesznek ott felnőttek.
2010. márc. 21. 08:48
 30/41 anonim ***** válasza:
73%
Én igen! Én még csak 15 éves vagyok,de így jobban bele tudok gondolni. Nekem már évek óta olyan nagy bulik vannak tartva,hogy mások is irigykednek rá,és soha nem volt balhé. Cigit,piát nem kell nekik adni(Gondolom nem is adnál!!). Max. majd néha rá néztek a pároddal,de mivel jó lányka,és a tanulmányi eredményével sincsen gond,szerintem ennyit megérdemel. Nem akarok okoskodni,ez a ti döntésetek,de szerintem engedd meg neki! (:
2010. márc. 21. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!