Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Iszonyú rossz kedvem van, mit...

Iszonyú rossz kedvem van, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már elszoktam a sulitól is, mert ugye hosszú hétvége volt, holnap meg megint mehetek. Tök utálom ezt a sulit, nincsenek normális barátaim (vannak, de nem igaziak, inkább csak o.társak...) Tök uncsi lesz ez a 4 év, utálom az egészet. Tudom ha egy másik suliba mentem volna, a legjobb barátnőimmel ott jó lenne, lenne önbizalmam és jól érezném magam, de ott meg nincs nekem megfelelő szak:S (na nem mint ha ez az lenne, de ezzel talán később lehet kezdeni valamit, bár amennyire utálom biztos nem ezen az úton megyek tovább...) Most meg itt szenvedek, és akárhányszor eszembe jut, ideges leszek görcsbe rándul a hasam. Ráadásul itt más szerepem van, de nekem kényelmetlen.. Tanulok (mert ugye itt muszáj..) és csendesebb is vagyok. Másoknak lehet, hogy nem oylannak tűnök amilyen vagyok. Nem azt mondom, hogy strébernek, mert annyira nem gáz talán, de sose voltam csendes, tanulós típus. Az önbizalmam is elszökött valahova .. költőien... Mióta felkerültünk ide alig találkozok valakivel, szinte nincsenek is barátaim, egész nap itthon punnyadok és ez kikészít. Már megőrülök tőle. Tudom jönnek azok a válaszok, hogy örüljek, hogy tanulhatok meg minden, tudom ez így van, de ha az ember nem tud örülni semminek, akkor nem tudom ezt sem értékelni. Szükségem van önbizalomra, barátokra:(
2010. márc. 15. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
mozdulj ki
2010. márc. 15. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
gyere Ausztriába :) egy kis hegyi levegő jó ám :D
2010. márc. 15. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem keress egy másik sulit. Ha lehet, menj át most egy másikba, ha nem, akkor év végén. Esetleg ha ragaszkodsz ehhez a szakhoz, válassz ilyen sulit másik városban.

Nincs értelme így a köv. 4 évnek. Ha most tizenkettedikes lennél, azt mondanám, bírd ki, de 4 év baromi sok, és ha nem tudsz beilleszkedni, nem is lesz kellemesebb, mint most.

Viszont azt tudnod kell, hogy nem elég néhány régebbi barátnő, meg kell tanulnod új kapcsolatokat építeni, barátságokat kötni, tőlük függetlenül. Őket is megtarthatod, de ne ragaszkodj hozzájuk görcsösen, legyél nyitott új ismeretségekre. Nem lesznek veled életed végéig, máshova költöznek, mással barátkoznak, férjhez mennek, gyereket szülnek - és te is éled a magad életét. Meg kell tanulnod ismerkedni és barátkozni.

2010. márc. 16. 09:36
 14/16 anonim ***** válasza:
4 év sok idő, annyi idő alatt simán fonódhatnak örökre szóló barátságok...
2010. márc. 16. 12:31
 15/16 anonim ***** válasza:
2010. márc. 16. 13:17
 16/16 A kérdező kommentje:

utsó köszi:) ezen elmosolyodtam.

9:36. De a legtöbb emberrel jóban vagyok, ezzel nincs baj. Nem vagyok az a magambazárkózó típus. Nincs baj, tegnap depis kedvemben voltam, de inkább az a probléma, hogy itt a mi "városunkban" (csak hivatalosan, gyakorlatilag falu) kéne néha kimozdulnom. Majd igyekszem.:) Most pillanatnyilag nincs rossz kedvem.

2010. márc. 16. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!