Iszonyú rossz kedvem van, mit csináljak?
Szerintem keress egy másik sulit. Ha lehet, menj át most egy másikba, ha nem, akkor év végén. Esetleg ha ragaszkodsz ehhez a szakhoz, válassz ilyen sulit másik városban.
Nincs értelme így a köv. 4 évnek. Ha most tizenkettedikes lennél, azt mondanám, bírd ki, de 4 év baromi sok, és ha nem tudsz beilleszkedni, nem is lesz kellemesebb, mint most.
Viszont azt tudnod kell, hogy nem elég néhány régebbi barátnő, meg kell tanulnod új kapcsolatokat építeni, barátságokat kötni, tőlük függetlenül. Őket is megtarthatod, de ne ragaszkodj hozzájuk görcsösen, legyél nyitott új ismeretségekre. Nem lesznek veled életed végéig, máshova költöznek, mással barátkoznak, férjhez mennek, gyereket szülnek - és te is éled a magad életét. Meg kell tanulnod ismerkedni és barátkozni.
utsó köszi:) ezen elmosolyodtam.
9:36. De a legtöbb emberrel jóban vagyok, ezzel nincs baj. Nem vagyok az a magambazárkózó típus. Nincs baj, tegnap depis kedvemben voltam, de inkább az a probléma, hogy itt a mi "városunkban" (csak hivatalosan, gyakorlatilag falu) kéne néha kimozdulnom. Majd igyekszem.:) Most pillanatnyilag nincs rossz kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!