Iszonyú rossz kedvem van, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már elszoktam a sulitól is, mert ugye hosszú hétvége volt, holnap meg megint mehetek. Tök utálom ezt a sulit, nincsenek normális barátaim (vannak, de nem igaziak, inkább csak o.társak...) Tök uncsi lesz ez a 4 év, utálom az egészet. Tudom ha egy másik suliba mentem volna, a legjobb barátnőimmel ott jó lenne, lenne önbizalmam és jól érezném magam, de ott meg nincs nekem megfelelő szak:S (na nem mint ha ez az lenne, de ezzel talán később lehet kezdeni valamit, bár amennyire utálom biztos nem ezen az úton megyek tovább...) Most meg itt szenvedek, és akárhányszor eszembe jut, ideges leszek görcsbe rándul a hasam. Ráadásul itt más szerepem van, de nekem kényelmetlen.. Tanulok (mert ugye itt muszáj..) és csendesebb is vagyok. Másoknak lehet, hogy nem oylannak tűnök amilyen vagyok. Nem azt mondom, hogy strébernek, mert annyira nem gáz talán, de sose voltam csendes, tanulós típus. Az önbizalmam is elszökött valahova .. költőien... Mióta felkerültünk ide alig találkozok valakivel, szinte nincsenek is barátaim, egész nap itthon punnyadok és ez kikészít. Már megőrülök tőle. Tudom jönnek azok a válaszok, hogy örüljek, hogy tanulhatok meg minden, tudom ez így van, de ha az ember nem tud örülni semminek, akkor nem tudom ezt sem értékelni. Szükségem van önbizalomra, barátokra:(2010. márc. 15. 20:26
1/16 anonim válasza:
Keress hobbit, gyere el velem tépni:P
2/16 anonim válasza:
Keress barátokat,nyilj meg az osztálytársaid előtt,barátkozz:) biztos van valaki a suliban,nem kell az osztályból ha végképp nincs senki olyan ott
3/16 anonim válasza:
második vagyok! ÉN meek veled tépni:P :) ma egésznap arra vártam...
4/16 anonim válasza:
most énis ugyan így vok:"( de egy buli megoldott egy félévre mindent<:)
csak ha rossz ledved támad, gondolj a bulira és egyből jobb lesssz nekem segített:)
egy buli a régi barátokkal csodákra képes:)
5/16 A kérdező kommentje:
Igen, de más gondolni rá meg megcsinálni. Amúgy sokszor beszélünk meg találkát, de vhogy sose jön össze.. Pasim messze lakik vele ritkán talizok.. Banyek veszek egy vizipipát aztán elleszek itthon egyedül. Vmit kezdenem kell magammal. Jah plusz hozzá teszem hogy az a személy aki legközelebb áll hozzám valszeg pont nyár elején elköltözik. haha ezt nekem.
2010. márc. 15. 20:35
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi első, én már a hajamat tépem xD
2010. márc. 15. 20:37
7/16 anonim válasza:
merrefele laksz és mennyi idős vagy?
8/16 anonim válasza:
Nem fontos tépni de mozdulj ki. Még ha egyedül is, egy kellemes esti séta is megnyugtathat. : )
(első voltam)
9/16 A kérdező kommentje:
nyugaton xD dunántúl . 15.
2010. márc. 15. 20:51
10/16 A kérdező kommentje:
igazad van:(
2010. márc. 15. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!