Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon rossz...

Mit csináljak? Nagyon rossz ez így = (

Figyelt kérdés

A legjobb lesz ha mindent elmondok az elejétől.

Apa kamionos és 1 vagy 2 éve nyáron beült hozzánk az egyik kollégája és egyből az jött le nekem, hogy "istenem ez az ember..." már akkor lesokkoltam tőle. Na igen...akkor nem lett volna szabad találkoznom vele. Nagyon ritkán találkozom vele, utoljára tavaly ősszel (akkor beszélgettünk is és elvoltunk) meg most március körül (csak pár szót váltottunk). Az a baj, hogy én nagyon megszerettem. Ha találkozok vele vagy csak hasonló embert látok akkor egyből elkezd gyorsan dobogni a szívem. Amikor legutoljára találkoztam vele akkor is hirtelen ott termett és azt hittem, hogy szívrohamot kapok mikor megláttam, kérdezett és alig tudtam neki válaszolni. Pénteken láttam, hogy valaki integet nekünk (apával voltam akkor) én meg nem figyeltem oda és ő volt az. Napokig azon izéltem, hogy mi a pics@ért nem néztem oda, még most is lehülyézem magam. Ráadásul már majdnem sírtam is miatta. Van felesége és egy kisfia és a felesége ott ült mellette. A felesége nagyon szerencsés nő, hogy ilyen férje van...

Nem tudom máshogy mondani...beleszerettem. Lehet, hogy csak a korom miatt van de akkor is nagyon rossz. Ne értsetek félre, nem akarok tőle semmit. Csak valamit csinálni, hogy ne legyen egyre rosszabb. Régebben csak annyi volt, hogy de jól néz ki, aztán jött a szívdobogós rész, most meg az összes sírással kiegészítve. El szeretném felejteni de nem tudom. Mit csináljak? :(

14/L

2011. jún. 14. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
hány éves a pasi? én is hasonló helyzetben vagyok,csak kicsit bonyolultabb...talán kinőjük :D 17L
2011. jún. 14. 21:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Úgy 30 körül :D

Remélem :/

2011. jún. 14. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézz meg más fiúkat is,próbálj kevesebbet gondolni rá!Elfelejteni teljesen nem fogod,de ha álmodozol róla rengeteget,akkor úgyis megunod..
2011. jún. 14. 21:16
 4/8 A kérdező kommentje:
De nem tudok megnézni másokat
2011. jún. 14. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, én anno Tom Cruise-ba voltam halálosan szerelmes, és éjszakákat sírtam át arra gondolva hogy belehalok hogy soha nem lehet az enyém, és soha nem találok olyan pasit mint ő. Mondjuk én kb 12 voltam:):)

szerintem nálad is valami hasonló lehet, Biztos jóképű, elérhetetlen, olyan tulajdonságokat vetítettél ki rá, amilyennek az álompasit képzeled. Tehát jelenleg ő testesíti meg a vágyaidat, De ha jobban belegondolsz, talán rájössz, hogy igazából semmit se tudsz róla.

Egyébként érdekes összefüggés, de a vőlegényem egy picit hasonlít Tom Cruise-ra:) Lehet te is majd tudat alatt hasonló srácokat fogsz keresni. Hidd el, hamarosan elfelejted, és megismersz egy olyan srácot, akivel szeretni fogjátok egymást!

2011. jún. 14. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, hogy szinte az apàd lehetne, àlmodozzàl a korodnak megfelelõ fiùkról. Elõfordùl ilyesmi kamaszkorban, de el fog mùlni, és majdcsak nevetni fogsz magadon.Te is majd szerencsés leszel,amikor megtalàlod az àlmod lovagjàt.
2011. jún. 14. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem anno ennyi idősen én is voltam így,de jó is volt! :) Aztán jött az első szerelem,addig tartott ez! :)

Nyugi,majd elmúlik! :)

25/N

2011. jún. 14. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet csak több szeretetre, törődésre vágysz. Szerintem normális, hogy álmodozol... de vigyázz, hogy a valóságban élj!:)
2011. jún. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!