Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Abnormális visszavágyni a...

Abnormális visszavágyni a szegénységbe?

Figyelt kérdés

Elég szegény családban nőttem fel, volt olyan időszakom, hogy már szinte éheztem.

Most a párommal élek, mindketten dolgozunk, gyönyörű helyen élünk, megvan mindenünk, és már az esküvő is felmerült.

Viszont nem tudom megszokni a helyzetet, hiába tart már jó ideje.

Mert amég szegény voltam, úgy éreztem, minden a helyén van. Az ismerőseim mind tehetősebbek voltak nálam, és erre felvágtak. Most fordítva van, és minden a feje tetejére állt.

Minden hiányzik, ami régi, a jelenlegi szobám a kollégiumi szobám mintájára rendeztem be, ugyanazokat a zenéket hallgatom, és keresem azt az életérzést.

Bár nagyon szép a kapcsolatom, pont mint az elején, pedig több, mint 2 éve együtt vagyunk, mégis rengetegszer jut eszembe az a srác, akivel egy hetet voltam együtt a jelenlegi barátom előtt, és nem is igazán ismertem.

Miért járnak ezek a fejemben napi szinten, ha most minden tökéletes?

Akkor 19, most lassan 22l

2015. okt. 9. 09:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
igaz a mondás, a kutya is jódolgában vész meg. amikor minden tökéletes elvileg és te mégsem érzed jól magad. ilyen hülyén vagyunk összerakva. még túl fiatal vagy ahhoz hogy így éld le az életed, úgyhogy ne félj lépni, az élet hozni fogja a lehetőséget a változásra.
2015. okt. 11. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!