Ismertek olyan embert aki nem szereti a szüleit amiatt mert szegénységbe éltek, ennek ellenére nagycsaládot vállaltak?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm mondta ezt a szüleiről. Öten vannak testvérek, egymás lestrapált ruháit viselték, nem tudott elmenni bulizni, moziba sem mert nem volt pénz. Manapság nem is beszél a szüleivel, felelőtlennek tartja hogy a szegénységbe ennyi gyereket vállaltak. Ismertek ilyen embert akinek ez az élet megpecsételte a szüleivel való kapcsolatát?2015. febr. 26. 16:00
2/7 anonim válasza:
Sajna sokan vannak így és igazuk van! Sokan nem képesek felmérni,hogy egy gyerek,a fogantatástól mondjuk 20 éves koráig bizony 10-15 millió forintba kerül!
3/7 anonim válasza:
En haragszom a szuleimre! 4en vagyunk testverek, 6an lakunk egy 1+ket fel szobas lakasban. Teli kabatom, csizmam nincs, kaja mindig krumpli vagy teszta, de apank a napi 5 sor es mindkettejuknk a cigi megvan. Mindenem bagoszagu. Az ruhaim a hajam, az agynemu. Undorito!Mozi? Buli? Csereljen velem a baratod! En osztalykirandulasra se megyek hogy anyaek bagozhassanak.
4/7 anonim válasza:
Nálunk nem ilyen rossz a helyzet, mert a szüleim alapvetően rendesen, de azért sokszor nagyon fáj, hogy így alakult az életem miattuk és ezt már senki sem adhatja vissza.
5/7 anonim válasza:
Mi is 4-en voltunk testvérek, szüleimmel aludtam 1 àgyba, suliba még könyveimre se volt pénz ami miatt àllandóan cikiztek, megalàztak. Még visszaemlékezni is rossz...
6/7 anonim válasza:
én sem tudom elfogadni, hogy a szüleim a szegénységbe vállaltak minket
3- an vagyunk testvérek, nagyon sokáig mindenki egy szobában aludt, úgy kellett kiharcolnom saját szobát mire végeztem az általánossal, akkorra lett először telefonom, addigra már mindenkinek a földön volt, használt ruhákban jártunk amik 5 számmal nagyobbak voltak rám, az egész házban hideg volt, mert igaz volt fűtés (az sem a legjobb, mindig vacogva aludtam el), de az ablakok úgy szeleltek, minden hő kiment, nem mentem sehova sulin kívül, sem kirándulni, moziba sem nagyon, ha valamit akartam nyilván nem kaptam meg, álmodozhattam róla
ha valaki nem tud eltartani egy gyereket sem ne vállaljon, mert szegény gyereknek annyi a gyerekkora
7/7 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy akkor is szegények voltak-e, amikor a gyerekek születtek! Több olyan családot is ismerek, ahol már nagyok a gyerekek és most alig tudnak megélni. Amikor vállalták a gyerekeket, még takarékoskodni is tudtak a jövedelmük. Arra senki nem számított, hogy ma már a családok többsége nyomorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!