Mit tegyek, ha ráakar eröltetni a barátom?
17 éves lány vagyok,barátom 21 éves.Még szűz vagyok,barátom nem,de ő egyfolytában leszeretne feküdni velem.Én úgyérzem még nem merem és nem állok erre készen.Mikor csókolózunk akkor viszont egyre erősebben érzem,hogy leszeretne feküdni velem simogat,leveszi a pólomat,de én ilyenkor abbahagyom,mert egyszerűennem merem.Szerintetek mit tegyek?Barátom már mondta,hogy elege van belőllem,hogy így parázok..
Nos,lehet nem jó kategóriába raktam,ezért elnézést.
17/L
Azt gondolom, mindkettőtök álláspontja megérthető.
Te 17 évesen szűzen állsz az első szeretkezés előtt, és mivel nincs benne semmi tapasztalatod, max. filmek / képek által, nem tudod, hogy mi ez az egész, és hogy hova tedd a dolgot. A "parád" ezek szerint természetes.
21 évesen és már nem szűzen a barátodnak már ismert a terep, tudja, mire kerül sor, hogy mit adhat / kaphat az együttlétetek során. Mint biológiailag érett és felnőtt ember, ez nála 2 hónap után (vagy jóval korábban) természetszerűleg jelentkezik. Az gondolom, később Nálad is így fog történni, ezt majd akkor, "tapasztalt" nőként érteni fogod.
A szüzességről azt gondolom (véleményem), hogy ez elég gyakran túlmisztifikált, félreértelmezett dolog. Feltételezem, hogy ha statisztikát készítenének, nagyon kicsi lenne azon párkapcsolatok aránya, ahol az "elsők" megmaradtak egymásnak. Sokkal fontosabb az önmagunk ismerete, tisztában lenni a saját természetünkkel, igényeinkkel, vágyainkkal. Ha ez passzol a másik emberével, akkor hajrá, ha nem, akkor semmi gond, szeretettel el lehet engedni a másikat, a sors jó rendező, jönni fog az, akivel jól érzed magad.
A gondolkodás és a döntés és a Tiéd, én csak a saját álláspontomat írtam itt le.
Nem érdemes parázással múlatni az életed drága óráit ...
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!