Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint kell...

Véleményetek szerint kell minimális változtatás, vagy így is jó?

Figyelt kérdés

Most jutottam oda,hogy végleg itt hagyom a családom, mert mindannyian káros szenvedélyekkel élnek, (kábítószer/alkohol vagy mindkettő) és egyedül én vagyok a normális, avagy épp fordítva, én nem vagyok normális (nézőpont kérdése)

Mindenesetre nem tudok velük élni.

Szomorú, mert valaha egy normális család voltunk, és sosem gondoltam,hogy idejuthatunk.

Már nagyjából összepakoltam, de hogy őszinte legyek, úgy tervezem,hogy éjszaka lépek le, úgy,hogy ne vegyék észre.

Annyit küzdöttem, és könyörögtem nekik, úgy gondolom ez az utolsó ami ráébresztheti őket a valóságra, gyerekes vagy sem.

Előbb-utóbb úgyis megtudják,hogy hová mentem, de jót tehet nekik az a pár napos bizonytalanság.

Korábban az öngyilkosságon gondolkoztam, de az túl egyszerű lett volna ehhez képest.

Nem fognak depresszióba esni a távozásom miatt, de hiányozni fogok nekik, azt tudom.(én már elvesztettem őket, de nekem most is hiányoznak azok az emberek akik ők régen voltak -akik pedig most, azok soha sem fognak)

Minimális változtatásként arra gondoltam,hogy mégis csak szólok nekik,nehogy eltűntként keressenek a hatóságok.Bár nem rejtőzködnék, be is lesz jelentve az új lakhelyem.

Mit gondoltok erről, megérdemelnek ennyit?

2015. szept. 29. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Lepj le es vissza se nezz! Sosem fognak megvaltozni. Tapasztalat
2015. szept. 29. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Amennyiben úgy érzed nincs más lehetőség, menj.

Öngyilkosságot felejtsd el,az butaság!

Az a gyenge emberek "kenyere"...

Szerintem szólj nekik,ne aggódjanak, mégis csak a családodról van szó.

A leírtak alapján van elég bajuk így is...

Egyetlen esetben nem szólnék nekik,ha durván bántalmaztak korábban.

Akkor úgy lépnék le,hogy vissza se néznék.

2015. szept. 29. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Szomorú, hogy így alakult. Feltételezem nagykorú vagy. (a lelépés miatt van jelentősége) Én szólnék. Nem az éj leple alatt távoznék, hanem nappal, emelt fővel. Nincs miért lopakodj szerintem. Sok sikert a továbbiakhoz.
2015. szept. 29. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Buta dolog ez a "megérdemelnek ennyit". Hogy ki mit érdemel, azt sose dönthetjük el, csak a saját életünket irányíthatjuk. Én biztos nem tűnnék el így. Elköszönnék, fognám a cuccom és mennék. Ennyi.
2015. szept. 29. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!