Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kellene tennünk?

Szerintetek mit kellene tennünk?

Figyelt kérdés
A sztorit egy levelezés alkalmával már begépeltem, ott tudjátok elolvasni. www.bocsanat.net, azon belül FÓRUM, ott a CSEVEGŐ, majd a SEGÍTSETEK MEGBOCSÁTANI.
2010. márc. 14. 19:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a baj, hogy a dolgokat amiket nem én irányítok, nagyon idegesítenek és ilyeneket hoznak ki belőlem, mert TÉNYLEG nem mocskos a természetem.
2010. márc. 14. 22:57
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A hitel felvételed Te intézted. Az anyós 'gondját' Te vetted át. Te irányítod az életed nem más. Te tettél olyan lépéseket (hitelfelvétel) aminek a következményeit viselned kell. Véleményem szerint még mindig jobb lett volna továbblépni és kisebb veszteséggel otthagyni az egészet.
2010. márc. 14. 23:05
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tettem volna amit a többiek mondanak. Annyi hitelt amit most felvettetek, költhettetek volna egy saját kecóra. Odaköltöztem volna a férjemmel meg a gyerekkel, anyós meg egye meg amit főzött. Undorító, hogy titeket lenyúlt pénzzel és ezt tette, de te is kellettél ehhez, mármint hogy még plusz neki (is) vegyél fel hitelt, hogy a ház megmaradjon. Én tuti elköltöztem volna, aztán az ő adósságai miatt meg vigye a bank a házat nyugodtan. Legalább lett volna következménye a sz@rrágásának. De így... ugyanúgy van lakása, minden adósságát kifizetik, és a büntetése? hogy a menye nem beszél vele... az meg nagy cucc...szóval sztem pont lesz@rja az egészet így ebben a formában.
2010. márc. 15. 11:30
 24/24 anonim ***** válasza:
11:30 tök jó választ adott.
2010. márc. 15. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!