Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kellene tennünk?

Szerintetek mit kellene tennünk?

Figyelt kérdés
A sztorit egy levelezés alkalmával már begépeltem, ott tudjátok elolvasni. www.bocsanat.net, azon belül FÓRUM, ott a CSEVEGŐ, majd a SEGÍTSETEK MEGBOCSÁTANI.
2010. márc. 14. 19:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az,hogy meglopott benneteket csúnya dolog,az hogy amíg ingyen építhettetek otthont egy helyre,agddig nem volt bajod,de mihelyst fizetni kell érte,kisregényt írsz,na az meg tőled nem szép dolog.

meg az se,hogy amíg ingyért volt,addig szerettél anyóssal élni,most meg hogy neki van ingyen,már nem.

2:1 ate javadra.

Anyósod még mindig jobb.

Ja,az unokát meg el akarod tiltani,mert eltünt a jólét.Akkor 3:1.

2010. márc. 14. 21:28
 12/24 anonim ***** válasza:
Én azt a szart (elnézést kérek érte de használom ezt az általad begépelt udvariatlan kifejezést) minek kell másnak a hitelét kifizetni, még ettől jobb ha ott hagysz mindent és új életet kezdesz valahol máshol.
2010. márc. 14. 21:29
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia, sajnálatos, amit az anyósod művel. Ezen nem is tudom, hogy lehetne segíteni.

De én sem tudok elmenni szó nélkül amellett, hogy miért kell ilyen bunkón válaszolni valakinek, aki nem ért valamit. Elég zavaros ez a sztory, és nem tudom, hányan fogják elolvasni, én is csak egy részén rágtam át magam.

Talán ha a lényeget összefoglaltad volna mondjuk max. 15 mondatban, több segítségre számíthatnál ezen az oldalon is.

2010. márc. 14. 21:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha 35 évre eladósított benneteket, akkor van 35 éved arra, hogy megbocsáss neki. Várja ki!
2010. márc. 14. 21:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Én nem értem mire kellett ennyi pénz? Iszik? Játszik? Drogozik? Kicsit értelmetlen. Sajnálom.
2010. márc. 14. 21:41
 16/24 anonim ***** válasza:

Szornyu eszetlen az anyosod, meg rettenetes felelotlen is.

En a helyetekben talan nem vettem volna fel 35 evre hitelt, hanem leleptem volna onnan.

Most az sem jo a 35 eves hitel fizetese mellett, hogy anyosodat kell kerulgetned nap mint nap.

Sajnalom ami tortent, mivel mar felvettetek a hitelt, most nem nagyon lehet semmit se csinalni.

Majd ha anyosek mar nem elnek majd, eladjatok a hazat, es megszabadultok a hiteltol, vesztek egy kisebb lakast. Mas otletem nincs.

2010. márc. 14. 21:57
 17/24 sulfur ***** válasza:

Jó kis sztori! Nem lett volna jobb, ha elköltöztök? Sőt, nekem az a véleményem, hogy a fiatalok jobb, ha nem élnek együtt egyik szülővel sem. Kevesebb a súrlódás, kevesebb a vita. Szerencsére a szüleim is így gondolták annak idején, bár felmerült, hogy a szülői házat bővítjük 1 szobával. Szóval nem egyszerű a helyzetetek! Azt azért gondolom elintéztétek, hogy ha már "megvettétek" a házat, az a nevetekre is került?

Arra azért kiváncsi lennék, hova került a pénz? Ennyit egyszerűen nem költhet magára az ember! Mármint ruha, meg csicsa. Szerencsejáték?

A megbocsátáshoz szerintem igenis tudni kellene mindent! Különben mit bocsátasz meg? Az, hogy nem beszélsz vele, tán a minimum. Sajnos ez a "hozzáállás" (mármint a nem beszélés) nem szép dolog, ( tudom, mert én is ilyen vagyok) de vannak esetek, amikor az ember a dühtől, meg a pipától nem lát. Egyébként nem is tudom, mit tennék. Most azt mondanám, hogy én azonnal elköltöztem volna. Akár a párommal, akár nélküle. De egy házban maradni valakivel, akire rá sem bírok nézni... Aki hazudott és becsapott...

2010. márc. 14. 22:03
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

"Nem tudsz olvasni?

1. meglopott bennünket

2.a hat hitelét nekünk kellett kifizetni, meg a kb hat hónapja be nem fizetett közüzemi számlákat, hogy a végrehajtók ne vigyék el a házat, amiben a felső szintet felújítottuk (ahová a gyerekemet hazahozom)

3. mi fizetjük ki a tartozásait a faluban

4. meg kellett vennünk a házat amiben lakunk, mert máshogy nem tudtunk volna pénzhez jutni.

5.Abban a házban kell megrohadnom ahol ők is fognak lakni életükben

6. volt majd' 1 milla spórolt pénzünk, amiből most 35 évre hitel lett

Mi a szart nem értesz? Már bocs"

Kis hülye p*csa, amikor elkezdtem írni, még nem volt ott az a hosszú komment, csak később tudtam elolvasni.

Akartam is írni, hogy nálunk is megtörtént hasonló eset, - de most látom, hogy te meg itt sértegetsz engem, mikor én egy rossz szót nem írtam, csak az előzőleg bemásolt szövegből nem derült ki, hogy mi a kínod....

Na mindegy, ha ilyen mocskos a természeted, meg is érdemled, amit kaptál...!

2010. márc. 14. 22:41
 19/24 anonim ***** válasza:
+ a 21.25-ösnek köszönöm az utolsó két sort!
2010. márc. 14. 22:48
 20/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van, bunkó voltam, tényleg nagyon sajnálom. Kicsit ki vagyok készülve idegileg. Próbálom keresni a kiutat, de nem találom...
2010. márc. 14. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!