Mit csináljak? A Volt barátnőm 18 éves én meg 22! 1,5 évig voltunk együtt, szeptemberbe szakítottam vele! Munkámból kifolyólag muszáj volt, hogy biztos legyek benne hogy neki nem esik semmi baja!
Sajnos nem tudsz mit tenni, ez van. Tök mindegy, szeret-e még van nem, egy a lényeg, nem veled akar lenni, hanem mással. Az ő döntése, és majd viseli a következményeit, ha a másik átveri.
Egyébként te is átverted, akkor is, ha jóindulatból tetted. Az élet nem romantikus mesevilág, ahol ezt értékelik. Akárhogyan próbálod szépíteni, nem voltál vele őszinte. Mi garantálná számára, hogy ez nem fog megismétlődni? Az, hogy megígéred neki? Ugye te sem gondolod, hogy ez hihető?
32/L vagyok megint.:D
Szerintem ne add fel!Udvarolj.Ha tényleg szereted és egy kicsit is úgy érzed,hogy a lánynál sem múltak még el az érzelmek akkor mindent bele.Virágok csokik ilyesmi csak ne vidd túlzásba!Apróságokat vegyél neki gyémántot még ne.:)
Sok sikert!
Szerintem fél.
Azért ha belegondolsz ez nagyon komoly dolog hisz az élete forgott veszélyben még ha ezt utólag is tudta meg és nem tudod garantálni,hogy ez nem fog még egyszer előfordulni.Hisz nem tudsz mindig mellette lenni.Szeret de lehet,hogy nem tud nyugodt szívvel veled lenni ez miatt.Lehet,hogy ez a baj.
Még "csak" 18 éves.Nem gyerek már de nem is felnőtt.
Mond meg neki,hogy eleged van a bizonytalanságból és mondja meg egyenesen,hogy mi a pálya.Hogy miért nem akar.Ne hagyd,hogy mellé beszéljen hanem egyenesen az igazat.Lehet,hogy sajnos fájni fog amit mond majd de megtudod ,hogy megéri e várni rá.
Persze jól is elsülhet a dolog:)
Remélem az utóbbi lesz!
32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!