Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló nők egy kamaszgyer...

Egyedülálló nők egy kamaszgyerekkel, mennyire elfogadóak a férfiak a gyerekeitekkel?

Figyelt kérdés

Főleg itt a kamaszfiús nőkre gondolok. Azért kérdezem, hogy bennem van a hiba(én vagyok a hapsi), vagy minden hozzám hasonló így viszonyul ehhez a helyzethez?

Köszönöm a válaszokat.

2015. szept. 25. 13:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én úgy vagyok vele, hogy nem szólnék a nevelésbe bele, legalábbis, hogy a gyereknek nem mondtam eddig semmi olyat, amiért haragudhatna rám. Viszont a páromnak szoktam mondani, de tőlem nem hallgat meg semmit, engem is valahogy egy nagy gyereknek kezel. Hiába, tanárnő volt vagy 10 évig.
2015. szept. 25. 18:17
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne próbáld meg "nevelni" a gyereket. Akkor is piszkálásnak fogja venni ha nem az. Anyám új pasija velem is próbálkozott évekig, de az már nem nevelés volt, hanem csak cs*esztetett. Végül elegem lett és elértem, hogy anyám elküldje a házból. Hála istennek...
2015. szept. 25. 22:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Vannak speciális esetek mikor a férfi/nő tényleg ellenséges a mostoha gyerekével, ezt nem szabad hagyni. De azt se, hogy a gyerek kisajátítsa az elvált szülőt, és mindenkit elüldözzön mellőle. Tény, hogy akinek gyereke van annak ő az első, de nem várható el, hogy miatta az egész életét egyedül élje le.

Bele gondolnak azok a nők, akik ezt eltűrik, hogy a gyerek előbb-utóbb kiröppen, nekik utána ki marad?

Nem normális egy gyereket annyira önzőnek nevelni, hogy ne értse meg, hogy a szüleinek is joga van a boldogsághoz és, hogy más is van az életükben az nem jelenti azt, hogy a gyereket kevésbé szeretik.

2015. szept. 27. 15:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Igen, ilyenkor ezek a nők azt szeretnék, hogy visszaálljon egy általuk elképzelt családi harmónia, ami megbomlott a válásnál.

Csak sokszor már gondolom az ember a saját gyerekével sem szokott szimpatizálni, ha eltérő nevelésben részesül a párjától. Nem, hogy egy idegen közegből jövő gyereket kelljen elfogadnia, idegen nevelési módszerekkel egy férfinek/nőnek.

Sok embert irritál, ha bárkit is kényeztetnek a környezetében, pláne, ha az az ő rovására megy.

2015. okt. 2. 02:55
 15/19 A kérdező kommentje:

"Végül elegem lett és elértem, hogy anyám elküldje a házból. Hála istennek..."

Lényeg, hogy te jól érezd magad, senki se "csesztessen" és anyukád boldogtalan legyen...

2015. okt. 2. 02:57
 16/19 anonim ***** válasza:

"Végül elegem lett és elértem, hogy anyám elküldje a házból. Hála istennek..."

Lényeg, hogy te jól érezd magad, senki se "csesztessen" és anyukád boldogtalan legyen...

Ha van igazság anyuka pont így fog elmarni mellőle a jövőben mindenkit...

2015. okt. 2. 12:14
 17/19 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Megnyugodhattok, senkit se mar el mellőlem mert már nem beszélünk évek óta, pont a "kedves" pótpapa miatt. Bírom az olyanokat akik azt mondják legyen anyuka boldog, gyerek az úgyis csak jön megy... Persze... kit érdekel, hogy a gyerek már élete elején megnyomorodik lelkileg az állandó bántások miatt. Aztán felírja ide gyk-ra a nyomorát és akkor meg az anyját, pótapját hordjátok le mindennek.
2015. okt. 2. 15:46
 18/19 A kérdező kommentje:

Inkább arra kellene törekedni, hogy mindenki boldog legyen, csak ezt egy kamasznak nehéz még megérteni. Tolerancia, türelem, még nem tartozik az erősségük közé.

Elhiszem, hogy vannak rossz mostohaapák/anyák is, de sok fiatal már csak heccből is kicseszik a szülei kapcsolatával.

Egy felnőttnek meg azért kicsit több türelem kell ide, ráadásul kissé több problémával kell megbirkózniuk, mint egy fiatal valakinek. Munkahely, megélhetés, idős szülők gondozása, párkapcsolat/annak gyerekei, meg a 40 év feletti elkerülhetetlen nyavalyák, amik a korral járnak, stb.

Tudom, mindenkinek a saját nyűgje a legnagyobb.

2015. okt. 2. 17:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Én még magamat sem tudom elviselni néha! Nemhogy más gyerekét!

:-)

Csak vicc, türelem kérdése!

Nekem van!

f/60

2015. okt. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!