Egyedülálló nők egy kamaszgyerekkel, mennyire elfogadóak a férfiak a gyerekeitekkel?
Főleg itt a kamaszfiús nőkre gondolok. Azért kérdezem, hogy bennem van a hiba(én vagyok a hapsi), vagy minden hozzám hasonló így viszonyul ehhez a helyzethez?
Köszönöm a válaszokat.
Vannak speciális esetek mikor a férfi/nő tényleg ellenséges a mostoha gyerekével, ezt nem szabad hagyni. De azt se, hogy a gyerek kisajátítsa az elvált szülőt, és mindenkit elüldözzön mellőle. Tény, hogy akinek gyereke van annak ő az első, de nem várható el, hogy miatta az egész életét egyedül élje le.
Bele gondolnak azok a nők, akik ezt eltűrik, hogy a gyerek előbb-utóbb kiröppen, nekik utána ki marad?
Nem normális egy gyereket annyira önzőnek nevelni, hogy ne értse meg, hogy a szüleinek is joga van a boldogsághoz és, hogy más is van az életükben az nem jelenti azt, hogy a gyereket kevésbé szeretik.
Igen, ilyenkor ezek a nők azt szeretnék, hogy visszaálljon egy általuk elképzelt családi harmónia, ami megbomlott a válásnál.
Csak sokszor már gondolom az ember a saját gyerekével sem szokott szimpatizálni, ha eltérő nevelésben részesül a párjától. Nem, hogy egy idegen közegből jövő gyereket kelljen elfogadnia, idegen nevelési módszerekkel egy férfinek/nőnek.
Sok embert irritál, ha bárkit is kényeztetnek a környezetében, pláne, ha az az ő rovására megy.
"Végül elegem lett és elértem, hogy anyám elküldje a házból. Hála istennek..."
Lényeg, hogy te jól érezd magad, senki se "csesztessen" és anyukád boldogtalan legyen...
"Végül elegem lett és elértem, hogy anyám elküldje a házból. Hála istennek..."
Lényeg, hogy te jól érezd magad, senki se "csesztessen" és anyukád boldogtalan legyen...
Ha van igazság anyuka pont így fog elmarni mellőle a jövőben mindenkit...
Inkább arra kellene törekedni, hogy mindenki boldog legyen, csak ezt egy kamasznak nehéz még megérteni. Tolerancia, türelem, még nem tartozik az erősségük közé.
Elhiszem, hogy vannak rossz mostohaapák/anyák is, de sok fiatal már csak heccből is kicseszik a szülei kapcsolatával.
Egy felnőttnek meg azért kicsit több türelem kell ide, ráadásul kissé több problémával kell megbirkózniuk, mint egy fiatal valakinek. Munkahely, megélhetés, idős szülők gondozása, párkapcsolat/annak gyerekei, meg a 40 év feletti elkerülhetetlen nyavalyák, amik a korral járnak, stb.
Tudom, mindenkinek a saját nyűgje a legnagyobb.
Én még magamat sem tudom elviselni néha! Nemhogy más gyerekét!
:-)
Csak vicc, türelem kérdése!
Nekem van!
f/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!