Egyedülálló nők egy kamaszgyerekkel, mennyire elfogadóak a férfiak a gyerekeitekkel?
Főleg itt a kamaszfiús nőkre gondolok. Azért kérdezem, hogy bennem van a hiba(én vagyok a hapsi), vagy minden hozzám hasonló így viszonyul ehhez a helyzethez?
Köszönöm a válaszokat.
Nekem rendben is volna a kapcsolatom a "gyerkőccel", de olyan szinten kényeztetné a párom a gyerekét, hogy ez az, ami ellenszenvessé teszi az egész helyzetet.
És így inkább háborút robbant ki kettőnk között. Megbeszélni ezt a párommal nem nagyon lehet, elég makacs a témában.
Jegyezz meg egy jótanácsot: ha gyerekes nőt választasz ,akkor te mindig csak a 2. leszel a sorban. Ha így neked oké,akkor vágj bele.
Kamaszgyerekkel amúgy is sok a gond, gyakori hogy nyílt ellenségeskedéssel viszonyul az új jövevényhez, főleg ha szereti az apját.
Kamasz gyerekes (bár nekem lányom van) anyuka vagyok.
Sose értettem egyet azzal, hogy egy "idegen" férfinek csak kötelezettségei legyenek a gyerekemmel kapcsolatban, jogai ne. Én úgy gondolom, ha azt "elvárom", hogy eltartsa (mivel közös kassza van igenis támogatja a gyerekem) az én gyerekemet, akkor ahhoz is van joga, hogy szóvá tegye, ha neki nem tetszik valami. Ezt nyilván normális keretek között értem, nem abban az esetben, hogy mindenért piszkálja a gyereket (bár ha ezt tapasztalnám én küldeném el). Úgy gondolom, ha egy fedél alatt élnek igenis normális kapcsolatot kell ápolniuk, és ezért mindkettőjüknek tenni kell, a szabályokat bekell tartani.
Nálunk évek óta működik a dolog. A lányom sose fog a páromra az apjaként tekinteni, hisz van egy normális apja. De szereti és tiszteli, tudja, hogy számíthat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!