Mennyire türelmes a férjetek? Főleg a gyerekeitekkel?
Az én férjem alapból türelmetlen. Mindig szeret mindent pikk-pakk elintézni és most nagyon szenved, hogy babával ez nem megy így. Egyébként nagyon gondoskodó, imádja a fiát és ezerféle házimunkát elvégez a napi 10-12 óra munka után.
Sokszor kívánom, bárcsak lassítana kicsit és ne akarna ennyire erőből helyt állni, hanem inkább élvezné a babázást...
Ugyanazt írhatnám, mint az első válaszoló.
A férjem ezerszer türelmesebb, mint én, főleg ha gyerekekről van szó.
Komolyan, ilyen gyöngéd, gondoskodó apát én még életemben nem láttam és emellett az élet többi területén a legférfiasabb jelenség akit valaha láttam.
Jó párosítás, nagyon szerencsés vagyok :)
Sajnos nekem fogalmam sincs, azt hiszem, pont mostanában fog ez eldőlni (10 hós a babánk). Finoman próbálok neki szólni, hogy a kisfiúnk még csak baba. Még azt sem tudja teljesen, mit jelent az "én" meg az "ő", meg hogy másnak is fájhat pl. ha a haját húzza - de majd persze szépen megtanulja ezeket... és hogy este nem azért nem alszik el parancsszóra, hogy ő ne lássa a meccset.
De tényleg nehéz nagyon, mert ilyenkor meg úgy jön le, mintha kritizálnám, amikor segíteni próbál... Remélem, ez nem hat ki vagy a párkapcsolatunkra, vagy a fiával való viszonyára később.
Egyébként tündéri gyerekünk van, nem is túl pörgős egy darab, korához viszonyítva tök jól, akár 20 percig is elüldögél egy-egy játékával, főleg képeskönyvekkel és már nem is kell annyira a sarkában lenni, mert egyre kevésbé eszi meg, amit nem szabad és egyre magabiztosabban közlekedik. Apjától mégis csak egyfolytában azt hallom, hogy milyen fárasztó, és hogy a gyerek sosincs rá "tekintettel"(?!). Miközben meg önfeláldozóan 3 órákat képes vele mártírként sétálni, mert épp elaludt, és még ezer dologban segít nekünk.
Tehát ha szólok, őt bántom, ha hagyom, a gyerekünk sínyli meg, én meg csomót kötök az agyamra. Áááá... Legszívesebben elküldeném valami a "gyermekek pszichológiai fejlődése" előadással egybekötött pihentető wellness-hétvégére, amit teljesen véletlenül nyerek :)
"A gyerek sosincs ra tekintettel". :)))))
Irto egy idiota ferjed van. :))))
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!