Párom megváltozott, hiába probálok türelmes lenni, kedves lenni, már semmi sem jó? Nektek milyen tapasztalotok van? Érzitek ha a férfi már nem szeret?
Ha most, összeköltözés előtt kiabál veled, csúnyán beszél, és veréssel fenyeget, mi lesz összeköltözés után?
Várnék még az összeköltözéssel, sőt, továbbmegyek: én ilyen viselkedést egyáltalán nem tűrnék el, valószínű ott is hagynám.
Sajnos engem nem becsül,meg őt még az élet nem törte meg,nem tudj mit veszít.
Szerintetek szeret,vagy csak magát is becsapja?Én nem hiszek a szeretet ennek a formájának :(Ha már azt érzem nem szeret,akkor azt jól érzi az ember?
Ez elég szomorúan hangzik.
Van valami pozitív benne?
Inkább egyedül ha ö nem tesz boldoggá.
pont ismerek ilyen párt. leirom h náluk milyen a helyzet.
nagyon jó nő, átlagos pasi. a pasi állandóan lelkileg terrorizálja a nőt (még nem ütött), ezzel akarja elérni h letörjön a nő önbecsülése m akkor majd nem keres mást, mert ugy fogja gondolni h nem kell másnak. állandóan azt akarja h takargassa magát, ne is sminkeljen, ha pedig megtetszik vkinek (mert smink nélkül is gyönyörű) akkor nem udvarol hanem óriási hisztit rendez. zsarolja h felköti magát ha elmegy, meg kitalálja h minden problémája az ő hibája, de el ne merje hagyni m akor mégjobban ő a hibás.
a lényege h nem szeretettel, udvarlással akarja megtartani, hanem mivel nincs önbizalma arra játszik h a másikét is megtörje és ne keressen jobbat.
sztem igy látatlanban is ez a helyzet nálatok.az évek alatt csak rosszabb lesz. nem teheted meg a gyerekiddel h egy ilyen lelki terrort folytató férfi mellett nőjenek fel és azt higgyék h ez a normális bánásmód egy nővel, vagy sérüljenek. Ha magadért nem vagy erős legyél a 2 gyerekedért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!