Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy késésből csak nálunk van...

Egy késésből csak nálunk van botrány? 17/L

Figyelt kérdés

Mindig pontossan hazamegyek a megbeszélt időre.

Tegnap este buliba voltam a párommal a 30km-re lévő városba és lekéstem a vonatot. Rögtön írtam az smst, hogy ne izguljanak.

Mikor hazaértem apu rögtön letámadott, hogy ha szabad kérdeznie, hol volt a kisasszony? Mondtam, hogy mi volt és kérdeztem, hogy megkapták e az smst. Erre apu aztmondta, hogy igen megkapták, de egy buli nem tart ilyen sokáig, biztos valahol máshol voltam a párommal. Azonnal áruljam el, hogy hol. Erre én úgy reagáltam, hogy márpedig a buliba voltunk. Apu nem hisz nekem.

Most már az van, hogy apu a barátoma ellenőrzi, hogy tényleg oda jár e suliba ahova mondja és kitalálta, hogy többet nem mehetek vele sehova.

Még anyu se tudja lenyugtatni.

2010. márc. 14. 10:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kicsit túlreagálja, de örülj neki. Legalább látszik, hogy szeret, aggódik és próbál rendes embert nevelni belőled. Hidd el, az sokkal rosszabb, mikor nem foglalkoznak veled. Majd idővel alakul. A 17 éves kor kritikus. Ott még könnyen elcsúszhat a nevelés és a szülőknek is nehéz feldolgozni, hogy lassan nő lesz a lányból.
2012. okt. 8. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!