Mi volt a legnagyobb botrány a családodban?
Nekünk az egész életünk, mint egy szappanopera. Szinte hetente történnek a családban ilyen olyan "botrányok", de mi már csak nevetünk rajta.
Ha idegeskedünk, attól úgy sem lesz jobb...
De úgy sajnálom hogy nem jut eszembe semmi...
Unokatesóm (lány) összejött egy nővel és miatta felbontotta az eljegyzést a vőlegényével, akivel már gyereket terveztek, meg ilyenek. Nagynénémék nagyon kiborultak, ultimátumot adtak unokatesómnak, de ő lelépett a csajjal és azóta is vele lakik. Anyuék is próbáltak vele beszélni, de nem érdekli, azóta felénk se néz (illetve én szoktam vele msn-ezni). Na mindegy, ez 1 éve volt lassan, nagymamámék is teljesen kiakadtak.
17/L
A legnagyobb botrány a párom családjában ÉN vagyok!
Pedig semmit nem tettem,a párom szerint sem,csak nem tudnak elfogadni. A párom féltestvére ennek ellenére hozzánk költözött, és konkrétan tojt a fejemre,tojt arra,hogy ezt a háztartást én vezetem,és men tehettem semmit. Cirka 2 hónap múlva "szabadulok",ha kézhez kapta a bizóját,a nagyanyjához költözik. :))
1.,Amikor kiderült a báttyám barátnőjéről, hogy 16 évesen 8. osztályos, és erről, meg az egész életéről 1,5 (!) éven keresztül sikerült az egész családot rokonokkal együtt átvernie. És mikor én egy véletlen folytán rájöttem a dologra, és felhoztam apuéknak a témát, senki nem hitt nekem, aztán mikor bevallotta a csaj, mikor már így nagyon átlátszó volt, akkor én meg csak jelentőségteljesen néztem apuékra.
2., Szintén ugyanez a csaj megcsalta a báttyám, kétszer is, ráadásul egy roma fiúval, akinek az értelmi szintje úgy kábé nulla.
15 vagyok, az életemben talán ez a volt-bnő okozta a legtöbb incidenst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!